ZK Software Cutie cu transformator pentru centrale de acces Seria INBIO

318.99 lei
(1 magazin)
CAB-PS5 este un cabinet metalic multi-functional destinat centralelor de control acces ZKTeco din gama standard si PRO. Suporta toate modelele de centrale cu 1, 2, 4 usi, atat modelele RFID cat si modelele biometrice cu prindere pe sina DIN. Sursa de alimentare de 12Vcc/5A (ajustabila) ofera un buget de putere sporit si poate fi utilizata si la alimentarea yalelor electromagnetice in anumite conditii (contactati serviciul tehnic pentru detalii). Cabinetul este prevazut cu indicatori op ...

Descriere - ZK Software Cutie cu transformator pentru centrale de acces Seria INBIO


CAB-PS5 este un cabinet metalic multi-functional destinat centralelor de control acces ZKTeco din gama standard si PRO. Suporta toate modelele de centrale cu 1, 2, 4 usi, atat modelele RFID cat si modelele biometrice cu prindere pe sina DIN. Sursa de alimentare de 12Vcc/5A (ajustabila) ofera un buget de putere sporit si poate fi utilizata si la alimentarea yalelor electromagnetice in anumite conditii (contactati serviciul tehnic pentru detalii). Cabinetul este prevazut cu indicatori optici LED pe panoul exterior ce indica starea de functionare a sursei de alimentare(tensiune alimentare, tensiune iesire, stare acumulator- incarcare). Indicatorii optici pot fi conectati si la centralele biometrice InBio la portul special pentru a indica starea de functionare a centralei (alimentare, functionare, link). Securitatea este asigurata de o incuietoare cu cheie.

CARACTERISTICI

LED-uri de stare externe (AC, DC, baterie)
Conector alimentare retea cu surub
Inchidere cu cheie
Confectionata din metal
Sursa de alimentare in comutatie
Modul incarcare acumulator inclus
Compatibil cu splitter POE 25/50W

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ZK Software Cutie cu transformator pentru centrale de acces Seria INBIO de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ZK Software Cutie cu transformator pentru centrale de acces Seria INBIO sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.