Zilmet Vas expansiune 80l rotund

569,99 lei (1 magazin)
Vas de expansiune cu membrană fixă, permite expansiunea apei nepotabile şi controlul presiunii în instalaţii de încălzire închise şi în instalaţii frigorifice. Aceste vase sunt interzis de utilizat în instalaţii cu apă potabilă. Are incorporat o diafragmă sintetică flexibilă (membrană), pentru a separa ermetic apa sau agentul termic, de perna de aer din rezervor. ...

Descriere


Zilmet Vas expansiune 80l rotund

Vas de expansiune cu membrană fixă, permite expansiunea apei nepotabile şi controlul presiunii în instalaţii de încălzire închise şi în instalaţii frigorifice. Aceste vase sunt interzis de utilizat în instalaţii cu apă potabilă.
Are incorporat o diafragmă sintetică flexibilă (membrană), pentru a separa ermetic apa sau agentul termic, de perna de aer din rezervor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zilmet Vas expansiune 80l rotund de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zilmet Vas expansiune 80l rotund sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.