Zilan ZLN0201

36,00 lei (1 magazin)
Peria de curatat te ajuta sa cureti aparatul dupa fiecare utilizare. Urmeaza instructiunile din ghidul de initiere rapida inclus in ambalaj pentru a curata aparatul. Gratie sitei cu 3 dimensiuni de orificii, scamele de orice dimensiuni vor fi aspirate si indepartate eficient de pe tesatura.     Lamele se rotesc cu 8800 de rotatii/min pentru indepartarea eficienta si rapida a scamelor de pe imbracamintea ta. Lama lata pentru acoperirea unei suprafete mari la o singura trecere. S ...

Descriere


Zilan ZLN0201

Peria de curatat te ajuta sa cureti aparatul dupa fiecare utilizare. Urmeaza instructiunile din ghidul de initiere rapida inclus in ambalaj pentru a curata aparatul. Gratie sitei cu 3 dimensiuni de orificii, scamele de orice dimensiuni vor fi aspirate si indepartate eficient de pe tesatura.
   
Lamele se rotesc cu 8800 de rotatii/min pentru indepartarea eficienta si rapida a scamelor de pe imbracamintea ta. Lama lata pentru acoperirea unei suprafete mari la o singura trecere. Suprafata lata a lamei asigura acoperirea simultana a unei zone mai mari a articolelor vestimentare, fiind necesare mai putine miscari pentru a-ti face imbracamintea sa arate ca noua din nou.

Caracteristici generale:

Adancime: 8 cm
Latime: 8 cm
Inaltime: 13 cm
Capacitate colectare: 200 ml
Orificii de 3 dimensiuni in sita pentru a indeparta scamele de orice dimensiune
Culoare: Negru.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zilan ZLN0201 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zilan ZLN0201 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.