Zelmer ZVC421PB

Aspirator sac Un aspirator in punga colecteaza praful si murdaria intr-o punga speciala cu capacitate optima. Cand este plin, schimbati-l intr-o copie noua. Aspiratoarele pentru saci sunt extrem de usor de manipulat si de utilizat. Inlocuirea ocazionala a sacilor nu este incomoda si puteti gasi saci compatibili de la multi producatori la vanzare, datorita carora costurile de functionare ale unui aspirator de sac nu sunt mari. Lucrare gratuita pana la 8 metri G ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Zelmer ZVC421PB

Aspirator sac

Un aspirator in punga colecteaza praful si murdaria intr-o punga speciala cu capacitate optima. Cand este plin, schimbati-l intr-o copie noua. Aspiratoarele pentru saci sunt extrem de usor de manipulat si de utilizat. Inlocuirea ocazionala a sacilor nu este incomoda si puteti gasi saci compatibili de la multi producatori la vanzare, datorita carora costurile de functionare ale unui aspirator de sac nu sunt mari.

Lucrare gratuita pana la 8 metri

Gama de functionare a aspiratorului va permite sa vedeti distanta maxima de la priza la peria dispozitivului. Cu cat raza de actiune a aspiratorului este mai mare, cu atat va trebui sa comutati mai putin cu mufa intre prize. Acest model al dispozitivului ofera o autonomie de pana la 8 metri, datorita careia permite aspirarea convenabila si fara probleme a suprafetelor mari.

Reglarea puterii de aspiratie

Aspirarea podelelor dure puternic murdare poate necesita o putere usor diferita decat aspirarea unui covor moale, cu pile lungi. Din acest motiv, aspiratoarele de buna calitate ofera posibilitatea reglarii puterii. Acest model al dispozitivului este echipat cu aceasta optiune, facand aspirarea convenabila si sigura chiar si atunci cand aspirati tapiteria sau perdelele.

Aspirarea multipla fara a fi necesara indepartarea frecventa a murdariei

Aspirati confortabil si nu va ganditi la indepartarea frecventa a prafului care se acumuleaza in dispozitiv. Acest model de aspirator a fost conceput cu grija pentru ergonomie si confort de utilizare. In interior, exista spatiu pentru pana la 4 litri de praf si murdarie, care sunt colectate intr-un spatiu dedicat. Deci nu trebuie sa le scoateti dupa fiecare curatare, doar din cand in cand, cand spatiul de praf este plin.

Motor puternic de 800 W.

Scapa de praf si resturi cat mai usor posibil, toate cu un aspirator bun. Acest model este echipat cu un motor de 800 W, astfel incat sa puteti conta pe eficienta si eficienta foarte mare a acestuia in colectarea prafului si a murdariei. Un aspirator cu acesti parametri este perfect pentru aspirarea suprafetelor dure, precum si pentru aspirarea covoarelor sau tapiteriei.

O geanta plina nu te va surprinde

Praful si murdaria sunt colectate in interiorul aspiratorului, dar spatiul este limitat. Pentru a evita verificarea manuala a cantitatii de praf acumulate deja in dispozitiv, aspiratorul este echipat cu un indicator complet. El va va informa ca este timpul sa scoateti murdaria colectata din aspirator. Un sac de praf sau un recipient de praf supraumplut nu numai ca face aparatul mai greu, dar poate afecta si performantele de curatare si eliberarea de arome neplacute la aspirare.

Nu te vei incurca in cabluri

Desfasurarea si plierea aspiratorului vor fi mult mai convenabile si mai rapide datorita functiei de infasurare automata a cablului . Acest model de dispozitiv este echipat cu aceasta optiune, deci nu trebuie sa derulati cablul manual. Cablul se infasoara automat si se trage in dispozitiv. Un aspirator complex cu cablul infasurat in acest mod este mult mai usor de transportat si depozitat.

Nivel optim de zgomot

Fiecare aspirator produce zgomot, dar nu fiecare aspirator produce acelasi nivel ridicat de zgomot. Acest model al dispozitivului functioneaza eficient si fiabil si, in acelasi timp, nivelul sau de zgomot se incadreaza in norma standard - nivelul sonor maxim este de pana la 80 dB . Un aspirator cu acesti parametri va fi confortabil de utilizat, desi, desigur, munca sa poate fi deranjanta atunci cand ascultati muzica sau faceti un pui de somn.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zelmer ZVC421PB de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zelmer ZVC421PB sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.