Zeita Justitiei statueta antichizata

329.00 lei (1 magazin)
Zeita Justitiei statueta antichizata Zeita Justitiei statueta antichizata, sculptura de colectie pentru birou. Poti oferi cadou pentru magistrati, avocati, intelectuali, zeita Justitiei, sculptura cu aspect antichizat din coectia Juliana. Alege zita Justitie ca obiect de decor deosebit pentru casa sau biroul tau! Este bine sa fii inconjutat de obiecte decorative de calitate atat acasa cat si la biroul, ocul unde iti petreci cel mai mult din timpul tau. Detalii zeita justitiei: Di ...

Descriere


Zeita Justitiei statueta antichizata

Zeita Justitiei statueta antichizata
Zeita Justitiei statueta antichizata, sculptura de colectie pentru birou. Poti oferi cadou pentru magistrati, avocati, intelectuali, zeita Justitiei, sculptura cu aspect antichizat din coectia Juliana.

Alege zita Justitie ca obiect de decor deosebit pentru casa sau biroul tau! Este bine sa fii inconjutat de obiecte decorative de calitate atat acasa cat si la biroul, ocul unde iti petreci cel mai mult din timpul tau.
Detalii zeita justitiei:
  • Dimensiuni zeita Justitie:34cm
  • Material justitiara, zeita Justitiei: polirezin aspect bronz antichizat

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zeita Justitiei statueta antichizata de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zeita Justitiei statueta antichizata sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.