Zeita Justitiei si Dreptatii 50cm

795.00 lei (1 magazin)
Zeita Justitiei si Dreptatii 50cm Zeita Justitiei si Dreptatii 50cm, colectia de cadouri pentru barbati si femei Veronese, idei de decor pentru casa si birou. Iti oferim ocazia de a alege un cadou pentru un avocat sau intelectual care apreciaza aceste decoratiuni cu aspect clasic antichizat. Statueta reprezinta Justitia sau simbolul Justitiei, o femeie legata la ochi care tine balanta dreptatii in mana dreapta, sabia in mana stanga si piciorul drept pe carte. Ea invinge nedreptatea ...

Descriere


Zeita Justitiei si Dreptatii 50cm

Zeita Justitiei si Dreptatii 50cm
Zeita Justitiei si Dreptatii 50cm, colectia de cadouri pentru barbati si femei Veronese, idei de decor pentru casa si birou.

Iti oferim ocazia de a alege un cadou pentru un avocat sau intelectual care apreciaza aceste decoratiuni cu aspect clasic antichizat.

Statueta reprezinta Justitia sau simbolul Justitiei, o femeie legata la ochi care tine balanta dreptatii in mana dreapta, sabia in mana stanga si piciorul drept pe carte.

Ea invinge nedreptatea, injustitia si rau, reprezentat de sarpele asezat la picioare. Binele invinge raul iar justitia este servita.

Zeita Justitiei cu aspect antichizat poate fi oferita cadou pentru barbati sau femei, cu ocazia zilei de nastere, onomastice sau de sarbatori.
Detalii statueta justitiara:

  • Dimensiuni: 50cm inaltime
  • Material: polirezin bronz
  • Colectie Veronese
  • Ambalaj: Cutie Veronese


 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zeita Justitiei si Dreptatii 50cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zeita Justitiei si Dreptatii 50cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.