Zeita Justitiei polirezin

189.00 lei
(1 magazin)
Zeita statueta Justitiei polirezinZeita Justitiei polirezin aspect bronz antichizat. Statueta pentru birou cu aspect antichizat, perfecta pentru a fi oferita cadou unui magistrat sau pentru colectia personala.Alege sttueta care reprezinta zeita Justitiei pentru a o amplasa pe biroul tau! O poti oferi cadou celor dragi pentru ca este un obiect de decor cu aspect antichizat!Detalii: Dimensiunile pot varia la acest model de zeita Justitiei. Statueta din imaginea acestui produs are apro ...

Descriere


Zeita Justitiei polirezin

Zeita statueta Justitiei polirezin
Zeita Justitiei polirezin aspect bronz antichizat. Statueta pentru birou cu aspect antichizat, perfecta pentru a fi oferita cadou unui magistrat sau pentru colectia personala.

Alege sttueta care reprezinta zeita Justitiei pentru a o amplasa pe biroul tau! O poti oferi cadou celor dragi pentru ca este un obiect de decor cu aspect antichizat!
Detalii:
  • Dimensiunile pot varia la acest model de zeita Justitiei. Statueta din imaginea acestui produs are aproximativ 60cm.
  • Material: Polirezin
  • Ambalaj: Cutie cu polistiren

Alte modele de statuete reprezentand zeita Justitiei, poti vedea si mai jos:

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zeita Justitiei polirezin de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zeita Justitiei polirezin sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.