Zeegma Robo Next Negru

1 333.00 lei (1 magazin)
Zonder Robo Next este un aspirator robot avansat conceput pentru a curata eficient diferite suprafete. Rezultatele excelente de curatare se datoreaza nu numai puterii de aspirare reglabile sau sistemului eficient de filtrare, ci si functiei de curatare, atat umeda, cat si uscata. Utilizarea pe scara larga a dispozitivului va permite sa curatati bine podelele, indepartand praful, ciupercile, acarienii, parul si alte impuritati. Zonder Robo Vision este o propunere optima pentr ...

Descriere


Zeegma Robo Next Negru

  • Zonder Robo Next este un aspirator robot avansat conceput pentru a curata eficient diferite suprafete.
  • Rezultatele excelente de curatare se datoreaza nu numai puterii de aspirare reglabile sau sistemului eficient de filtrare, ci si functiei de curatare, atat umeda, cat si uscata.
  • Utilizarea pe scara larga a dispozitivului va permite sa curatati bine podelele, indepartand praful, ciupercile, acarienii, parul si alte impuritati.
  • Zonder Robo Vision este o propunere optima pentru oricine doreste sa isi faca rutina zilnica independent de activitatile legate de metodele traditionale de curatare.
  • Filtru HEPA incorporata- datorita filtrului HEPA avansat, Zonder Robo Next opreste aproape 99,97% din poluanti , inclusiv praf, bacterii, acarieni si spori fungici, ceea ce este extrem de important pentru persoanele care sufera de alergii.
  • Pentru a asigura o curatare completa, filtrul HEPA este sustinut de un filtru burete suplimentar si un filtru mecanic.
  • Aplicatie dedicata pentru sistemele Android si iOS ce permite sa controlati munca robotului si sa setati programul de curatare.
  • Robo curata eficient multe tipuri de suprafete si, pe langa aspirare, are si functie de curatare umeda pentru podelele.
  • Tu planuiesti, el lucreaza! Zonder Robo Next este operat utilizand o aplicatie dedicata Weback disponibila pentru dispozitive mobile (Android, iOS)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zeegma Robo Next Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zeegma Robo Next Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.