ZedLabz Pro Gold Plated 5M Extra Long Usb Charge Cable

64.78 lei
(1 magazin)
Varsta recomandata: 3; ZedLabz Pro Gold Plated 5M Extra Long USB Charge Cable PS4 este un accesoriu lansat de ZedLabz disponibil din data de 1/5/2016 pentru PS4 . Cablu de incarcare de 5 metri compatibil cu controller PS4. Cablu impletit de calitate inalta construit in stil sirag de margele pentru a evita interferenta. Conectori placati cu aur. Ai posibilitatea de a te juca si de a incarca in acelasi timp - cablul permite gameplay continuu. ...

Descriere


ZedLabz Pro Gold Plated 5M Extra Long Usb Charge Cable

Varsta recomandata: 3; ZedLabz Pro Gold Plated 5M Extra Long USB Charge Cable PS4 este un accesoriu lansat de ZedLabz disponibil din data de 1/5/2016 pentru PS4 . Cablu de incarcare de 5 metri compatibil cu controller PS4. Cablu impletit de calitate inalta construit in stil sirag de margele pentru a evita interferenta. Conectori placati cu aur. Ai posibilitatea de a te juca si de a incarca in acelasi timp - cablul permite gameplay continuu.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ZedLabz Pro Gold Plated 5M Extra Long Usb Charge Cable de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ZedLabz Pro Gold Plated 5M Extra Long Usb Charge Cable sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.