ZedLabz Alloy Metal Thumb Stick Replacements Gold 2Pcs Ps4

ZedLabz Alloy Metal Thumb Stick Replacements Gold 2Pcs Ps4
60.89 lei
(1 magazin)
ZedLabz Alloy Metal Thumb Stick Replacements Gold 2pcs PS4 sunt accesorii lansate de ZedLabz pentru PS4.   Personalizeaza-ti controller-ul cu aceste super durabile thumbstick-uri pentru PS4. Aceste noi sticks sunt facute dintr-un grad ridicat de metal din aliaj de aluminiu si este facut sa inlocuiasca clasicele stick-uri de pe controller-ul tau. Pentru a schimba aceste componente este nevoie de deschiderea controller-ului dar acest lucru va anula garantia. Zedlabz Alloy Metal Thumb ...

Descriere - ZedLabz Alloy Metal Thumb Stick Replacements Gold 2Pcs Ps4


ZedLabz Alloy Metal Thumb Stick Replacements Gold 2pcs PS4 sunt accesorii lansate de ZedLabz pentru PS4.
 
Personalizeaza-ti controller-ul cu aceste super durabile thumbstick-uri pentru PS4. Aceste noi sticks sunt facute dintr-un grad ridicat de metal din aliaj de aluminiu si este facut sa inlocuiasca clasicele stick-uri de pe controller-ul tau. Pentru a schimba aceste componente este nevoie de deschiderea controller-ului dar acest lucru va anula garantia.

Zedlabz Alloy Metal Thumb Stick Replacements Gold 2Pcs Ps4

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ZedLabz Alloy Metal Thumb Stick Replacements Gold 2Pcs Ps4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ZedLabz Alloy Metal Thumb Stick Replacements Gold 2Pcs Ps4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.