Zebra Pistol grip Workabout Pro 4 - WA6003

229.49 lei
(1 magazin)
Descriere Pistol-grip-ul WA6003 permite utilizatorilor o prindere si un control mai bun asupta terminalului in timpul scanarii. Declanasatorul este compatibil cu terminalele mobile Zebra Workabout Pro 4 care sunt echipate cu back-cover (module de scanare atasate pe spatele dispozitivului). Manerul se poate atasa atat terminalelor cu tastatura completa alfanumerica, cat si terminalelor cu tastatura numerica. La baza manerului, exista un spatiu de depozitar ...

Descriere - Zebra Pistol grip Workabout Pro 4 - WA6003


Descriere

Pistol-grip-ul WA6003 permite utilizatorilor o prindere si un control mai bun asupta terminalului in timpul scanarii. Declanasatorul este compatibil cu terminalele mobile Zebra Workabout Pro 4 care sunt echipate cu back-cover (module de scanare atasate pe spatele dispozitivului).

Manerul se poate atasa atat terminalelor cu tastatura completa alfanumerica, cat si terminalelor cu tastatura numerica. La baza manerului, exista un spatiu de depozitare pentru stylus.

Pistol-grip-ul WA6003 este un produs original Zebra.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zebra Pistol grip Workabout Pro 4 - WA6003 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zebra Pistol grip Workabout Pro 4 - WA6003 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.