Zebra Modul RFID pentru Psion Workabout Pro 3 - 1051270

1 247.86 lei
(1 magazin)
Descriere Ease of Care 2 Days Comprehensive Garantia Datalogic Skorpio X5 contactless este o extindere de garantie ce va ofera acces la servicii de mentenanta, reparatii si suport tehnic. Garantia acopera repararea sau inlocuirea componentelor uzate in urma utilizarii normale, in timp, a echipamentului. Garantia ZSC2SK5WLC51 se aplica terminalelor mobile Datalogic Skorpio X5 cu alimentare contactless. Nu se aplica accesoriilor compatibile cu echipam ...

Descriere


Zebra Modul RFID pentru Psion Workabout Pro 3 - 1051270

Descriere

Ease of Care 2 Days Comprehensive

Garantia Datalogic Skorpio X5 contactless este o extindere de garantie ce va ofera acces la servicii de mentenanta, reparatii si suport tehnic. Garantia acopera repararea sau inlocuirea componentelor uzate in urma utilizarii normale, in timp, a echipamentului.

Garantia ZSC2SK5WLC51 se aplica terminalelor mobile Datalogic Skorpio X5 cu alimentare contactless. Nu se aplica accesoriilor compatibile cu echipamentul.

Durata de reparatie pentru terminalul mobil este de doua zile lucratoare.

Nota explicativa:
* acest termen se refera la perioada in care produsul se afla in service-ul autorizat Datalogic. Perioada de tranzit nu este luata in considerare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zebra Modul RFID pentru Psion Workabout Pro 3 - 1051270 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zebra Modul RFID pentru Psion Workabout Pro 3 - 1051270 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.