Zebra LI4278-TRWU0100ZER

oferte de la
1 222.99 lei

(7 magazine)
Motorola LI4278 duce scanarea codurilor de bare 1D la nivelul urmator, permitand lucratorilor sa scaneze mai rapid si mai la departe. Lucratorii pot captura practic orice cod de bare 1D - inclusiv codurile de bare tipice care sunt tiparite pe etichete de hartie, coduri de bare electronice afisate pe ecranul unui telefon mobil, tableta sau computer, care permite comerciantilor cu amanuntul sa proceseze cu usurinta carduri de loialitate, cupoane mobile si multe alte coduri de bare util ...

Descriere - Zebra LI4278-TRWU0100ZER


Motorola LI4278 duce scanarea codurilor de bare 1D la nivelul urmator, permitand lucratorilor sa scaneze mai rapid si mai la departe. Lucratorii pot captura practic orice cod de bare 1D - inclusiv codurile de bare tipice care sunt tiparite pe etichete de hartie, coduri de bare electronice afisate pe ecranul unui telefon mobil, tableta sau computer, care permite comerciantilor cu amanuntul sa proceseze cu usurinta carduri de loialitate, cupoane mobile si multe alte coduri de bare utilizate in mod obisnuit in fabricarea componentelor electronice.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zebra LI4278-TRWU0100ZER de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zebra LI4278-TRWU0100ZER sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.