Zebra Husa de protectie Psion Workabout Pro - WA6190-G2

145.09 lei
(1 magazin)
Descriere Husa WA6190-G2 are rolul de a proteja terminalele mobile Psion Workabout Pro cu tastatura numerica impotriva lichidelor. Terminalele dotate cu scannere sau triggere nu sunt compatibile cu acest tip de husa. Utilizarea husei WA6190-G2 nu limiteaza posibilitatea tastarii sau lizibilitatea informatiilor afisate pe display. Pachetul contine: husa si suport de prindere la curea. WA6190-G2 este un accesoriu original Zebra. ...

Descriere


Zebra Husa de protectie Psion Workabout Pro - WA6190-G2

Descriere

Husa WA6190-G2 are rolul de a proteja terminalele mobile Psion Workabout Pro cu tastatura numerica impotriva lichidelor. Terminalele dotate cu scannere sau triggere nu sunt compatibile cu acest tip de husa.

Utilizarea husei WA6190-G2 nu limiteaza posibilitatea tastarii sau lizibilitatea informatiilor afisate pe display.

Pachetul contine: husa si suport de prindere la curea.

WA6190-G2 este un accesoriu original Zebra.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zebra Husa de protectie Psion Workabout Pro - WA6190-G2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zebra Husa de protectie Psion Workabout Pro - WA6190-G2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.