Zebra Handstrap terminal mobil Motorola MC45 - SG-MC45-STRAP-01R

60.93 lei
(1 magazin)
Descriere Cureaua elastica (handstrap-ul) SG-MC45-STRAP-01R este un accesoriu original Zebra si se poate utiliza impreuna cu terminalele mobile Motorola MC45 pentru o mobilitate mai ridicata. De asemenea, datorita acestui accesoriu scad si sansele ca operatorul/operatorii sa scape terminalul in timp ce il utilizeaza. ...

Descriere - Zebra Handstrap terminal mobil Motorola MC45 - SG-MC45-STRAP-01R


Descriere

Cureaua elastica (handstrap-ul) SG-MC45-STRAP-01R este un accesoriu original Zebra si se poate utiliza impreuna cu terminalele mobile Motorola MC45 pentru o mobilitate mai ridicata.

De asemenea, datorita acestui accesoriu scad si sansele ca operatorul/operatorii sa scape terminalul in timp ce il utilizeaza.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zebra Handstrap terminal mobil Motorola MC45 - SG-MC45-STRAP-01R de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zebra Handstrap terminal mobil Motorola MC45 - SG-MC45-STRAP-01R sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.