Zebra EC55BK-21B243-A6

de la 5.651,31 lei (3 magazine)
Terminalele mobile de la Zebra din  seria EC50/55  ofera o gama variata de echipamente elegante si compacte, ideale in orice mediu de afaceri, de la spitale si pana la retail. Prevazute cu cel mai nou sistem de operare Android (10), terminalele ofera o interfata intuitiva si o performanta de top, fiind compatibile cu majoritatea aplicatiile necesare. Display-ul HD de 5" al terminalelor mobile  Zebra EC50/55  le ofera angajatilor un spatiu ideal pentru a avea acc ...

Descriere


Zebra EC55BK-21B243-A6

Terminalele mobile de la Zebra din seria EC50/55 ofera o gama variata de echipamente elegante si compacte, ideale in orice mediu de afaceri, de la spitale si pana la retail. Prevazute cu cel mai nou sistem de operare Android (10), terminalele ofera o interfata intuitiva si o performanta de top, fiind compatibile cu majoritatea aplicatiile necesare.

Display-ul HD de 5" al terminalelor mobile Zebra EC50/55 le ofera angajatilor un spatiu ideal pentru a avea acces la informatii, si datorita luminozitatii ridicate de 450 de niti, acesta poate fi citit cu usurinta in absolut orice conditii de iluminare. O alta caracteristica a terminalelor este acela ca display-ul este fabricat din Corning Gorilla Glass, ceea ce ofera o rezistenta sporita la apa si praf, fiind ideale chiar si in cele mai dure conditii de utilizare.

 

Principalele caracteristici ale terminalelor Zebra EC55

✔Imager 2D cu motor de scanare SE4100
✔Conector cu 8 pini
✔Design ergonomic, asemanator cu cel unui smartphone
✔Procesor octa-core SD660, pentru performante de top
✔Sistem de operare Android 10 si Google Mobile Services inclus
✔Camera foto de 13 megapixeli si camera frontala de 5 megapixeli pentru capturarea datelor
✔Conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, USB, NFC, si conector cu 8 pini
✔Conexiune 4G si GPS integrat
✔Display HD de 5"din Gorilla Glass
✔Rezistenta industriala datorita standardului de protectie IP67
✔Acumulator de 4100 mAh ce poate rezista pana la 13 ore
✔Carcasa rezistenta la apa, praf si substante de dezinfectare

 

Terminalele mobile EC50/55 sunt prevazute cu un cititor de coduri de bare 2D, fiind capabile sa decodeze toate codurile de bare 1D si 2D. Datorita motorului de scanare SE4100, scannerul este capabil sa decodeze si sa ofere rezultate precise intr-un timp rapid, fiind o alegere ideala in domenii de activitate in care timpul si precizia sunt element esentiale.

Eficiente si durabile, terminalele mobile Zebra EC50/55 au fost echipate cu o carcasa rezistenta si un factor de protecte IP67, ce asigura protectie echipamentul atat impotriva particulelor de praf cat si impotriva scufundarilor complete sub apa pe perioade scurte. Mai mult, dispozitivul rezista la multiple caderi de la 1.2 metri si la temperaturi extreme, fiind posibila utilizarea acestuia intre -10 si 50 °C.

 

Domenii de aplicativitate alen Zebra EC55 - EC55BK-21B243-A6 :

✔Retail
✔Sanatate
✔Productie
✔Transporturi
✔Servici de teren
✔Logistica
✔HoReCa

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zebra EC55BK-21B243-A6 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zebra EC55BK-21B243-A6 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.