Zebra Contract Service 5 ani OneCare Essential Comprehensive - TC51 - Z1AE-TC51XX-5C00

2 869.14 lei (1 magazin)
Descriere Zebra OneCare Essential Comprehensive  este un contract service ce va ofera acces la servicii de mentenanta, reparatii si suport tehnic. Contractul acopera defectele de fabricatie ale echipamentului, reparatiile ce pot interveni in urma producerii unor accidente ce au deteriorat echipamentul si repararea sau inlocuirea componentelor uzate in urma utilizarii normale, in timp, a echipamentului. Caracteristici: valabilitate contract – 3 ani; durata ...

Descriere


Zebra Contract Service 5 ani OneCare Essential Comprehensive - TC51 - Z1AE-TC51XX-5C00

Descriere

Zebra OneCare Essential Comprehensive este un contract service ce va ofera acces la servicii de mentenanta, reparatii si suport tehnic. Contractul acopera defectele de fabricatie ale echipamentului, reparatiile ce pot interveni in urma producerii unor accidente ce au deteriorat echipamentul si repararea sau inlocuirea componentelor uzate in urma utilizarii normale, in timp, a echipamentului.

Caracteristici:
  • valabilitate contract – 3 ani;
  • durata pana la returnarea produsului – 3 zile lucratoare*;
  • suport tehnic disponibil – de luni pana vineri, in timpul orelor lucratoare;
  • actualizari de versiune pentru sistemul de operare;
  • actualizari de securitate prin LifeGuard Android;
  • acces in portal online pentru RMA-uri;
  • panou de control VisibilityIQ OneCare – asigura o vedere de ansamblu in cloud asupra reparatiilor, suportului tehnic, contractelor, a unor raporte LifeGuard si altele.

Contractul Onecare Essential Z1AE-MC32XX-3C00 se poate achizitiona in maxim 30 de zile de la cumpararea echipamentului. Contractul Z1AE-MC32XX-3C00 se aplica terminalelor mobile MC3200. Nu se aplica accesoriilor compatibile cu echipamentul.

Nota explicativa:
* acest termen se refera la perioada in care produsul se afla in service-ul autorizat Zebra. Perioada de tranzit nu este luata in considerare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zebra Contract Service 5 ani OneCare Essential Comprehensive - TC51 - Z1AE-TC51XX-5C00 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zebra Contract Service 5 ani OneCare Essential Comprehensive - TC51 - Z1AE-TC51XX-5C00 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.