Zebra 7160-0860-00

2 948.58 lei
(1 magazin)
Descriere Dock inteligent Zebra ET5X Gamber Johnson Dock-ul inteligent Gamber Hohnson pentru Zebra ET5X este o solutie moderna si fiabila pentru utilizarea tabletelor industriale de la Zebra de 10inch in puncte fixe si montarea in siguranta pe stivuitoare sau vehicule. Pinii cu care a fost prevazut acest suport sunt ideali pentru a fixa tableta intr-un mod corect, oferind acces la toate porturile cu care aceasta fost prevazuta.  Porturile de conectare oferite ...

Descriere


Zebra 7160-0860-00

Descriere

Dock inteligent Zebra ET5X Gamber Johnson

Dock-ul inteligent Gamber Hohnson pentru Zebra ET5X este o solutie moderna si fiabila pentru utilizarea tabletelor industriale de la Zebra de 10inch in puncte fixe si montarea in siguranta pe stivuitoare sau vehicule. Pinii cu care a fost prevazut acest suport sunt ideali pentru a fixa tableta intr-un mod corect, oferind acces la toate porturile cu care aceasta fost prevazuta.
 

Porturile de conectare oferite de acest dock inteligent:

✔Serial RS-232 cu 9 pini-1amp
✔HDMI cu 19 pini (input)
✔USB (alimentare 1.1 A)
✔USB 3.0 Ethernet
✔RJ-45

Scanner-ul, cureaua de mana, portul de alimentare si stylus-ul tabletei, toate aceste accesorii sunt compatibile in totalitate cu acest suport.Pe langa acces-ul la porturile cu care tableta a fost deja prevazuta, acest suport ofera un port serial RS-232 pentru adaugarea unui cititor de coduri de bare, cantar, imprimanta sau terminal mobil, in functie de necesitatile inteprinderii.

Alimentarea si sistemul de prindere se comanda separat.

Avantajele Dock-ului inteligent 7160-0860-00:

✔Standard de protetcie MIL-STD 810G
✔Compatibil cu tablete robuste Zebra ET5X
✔Ofera acces la toata gama de accesorii compatibile cu tabletele Zebra
✔Acces la camera foto atunci cand tableta este pozitionata in dock
✔Compatibil atat cu tabletele cu sistem de operare Android cat si cu cele Windows
✔Sistemul de blocare dual ce ofera o stabilitate ridicata a echipamentului
✔Pini de ghidaj pentru o pozitionare corecta a tabletei
✔Montare pe suporti de tip VESA de 75mm
✔Fabricat din otel si materiale compuse pentru o greutate redusa

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zebra 7160-0860-00 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zebra 7160-0860-00 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.