ZASS ZVC 06 Negru

de la 339.90 lei (7 magazine)
Descriere Zass ZVC 06 7.5 L Aspiră şi purifică aerul în acelaşi timp, folosind doar apa de la robinet, fără a avea filtre sau saci. Apa şi tehnologia de filtrare prin apă sunt soluţia de a avea o casă curată şi igienizată. ZVC 06 funcţionează doar cu apă de la robinet. Cu ZVC 06 şi cu ajutorul accesoriilor special concepute pentru a ne uşura munca putem să aspirăm, putem să eliminăm acarienii din saltea, canapele şi fotolii, putem să aspirăm moc ...

Descriere


ZASS ZVC 06 Negru

Descriere Zass ZVC 06 7.5 L
Aspiră şi purifică aerul în acelaşi timp, folosind doar apa de la robinet, fără a avea filtre sau saci.
Apa şi tehnologia de filtrare prin apă sunt soluţia de a avea o casă curată şi igienizată.
ZVC 06 funcţionează doar cu apă de la robinet. Cu ZVC 06 şi cu ajutorul accesoriilor special concepute pentru a ne uşura munca putem să aspirăm, putem să eliminăm acarienii din saltea, canapele şi fotolii, putem să aspirăm mochetele şi draperiile sau să aspirăm părul provenit de la animalele de companie.
Cu ajutorul lui ZVC 06 nu se elimină doar praful şi murdăria de pe orice suprafaţă, dar se poate reduce în mod considerabil praful din interior datorită faptului că particulele de praf raman filtrate în apă.

Putere 800W

ZVC 06 are instalat un motor de 800 W iar eficinţa este dubla faţă de un motor obişnuit de 2000-3000 W pentru ca ZVC 06 nu are saci sau filtre care să-i obtureze puterea. Puterea de aspirare la perie fiind de 250W.

Filtru HEPA

În comparatie cu aspiratoarele traditionale, nu prevede folosirea de saci, retinand toata murdaria in recipientul cu apă. În prima etapă aerul aspirat intra într-un recipient plin cu apă unde are loc principala separare a murdăriei de mari dimensiuni (de exemplu: fire de păr, pietricele, etc.), dar şi a prafului sau a firelor de păr. În a doua etapă este transmis către filtrul HEPA care elimină particulele mai mari de 0.3 microni, în proportie de 99%. În a treia etapă aerul iese complet igienizat şi apa care a capturat murdăria poate fi foarte uşor aruncată.

Eliminarea particulelor cu până la 99%

Datorită procesului de filtrare în apă, murdăria şi praful sunt eliminate cu până la 99%.

4 accesorii incluse

În pachetul aspiratorului sunt incluse 4 accesorii: - perie mică pentru textile, stofe sau perdele; - perie medie pentru canapele, etajere sau mobilier; - accesoriu pentru colţ; - pahar pentru masură apă.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ZASS ZVC 06 Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ZASS ZVC 06 Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.