ZASS Aparat de vidat ZVS 03

de la 294.99 lei (7 magazine)
Aparat de vidat alimente pentru uz casnic Pentru folie cu latimea de maxim 30cm. Presiune vid: 0,6-0,8 bar. Viteza de vidare: 7-8 L/min. Latime mare de sigilare (pana la 3 mm). Panou tactil digital. Mod separat de vid pentru alimentele uscate si umede. Buton puls, ideal pentru alimente moi. Vidare caserole (caserolele se vand separat). Potrivit pentru gatitul in vid (Sous Vide). Pastrati alimente proaspete pana de 5 X mai mult. Design unic al cutitului de taiere a pungilor. 220V-240V~ ...

Descriere


ZASS Aparat de vidat ZVS 03

Aparat de vidat alimente pentru uz casnic Pentru folie cu latimea de maxim 30cm. Presiune vid: 0,6-0,8 bar. Viteza de vidare: 7-8 L/min. Latime mare de sigilare (pana la 3 mm). Panou tactil digital. Mod separat de vid pentru alimentele uscate si umede. Buton puls, ideal pentru alimente moi. Vidare caserole (caserolele se vand separat). Potrivit pentru gatitul in vid (Sous Vide). Pastrati alimente proaspete pana de 5 X mai mult. Design unic al cutitului de taiere a pungilor. 220V-240V~, 50/60Hz, 150W, Noise level, 59dB(A)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul ZASS Aparat de vidat ZVS 03 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru ZASS Aparat de vidat ZVS 03 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.