Zaragoo Oglinda, oglinjoara

15.00 lei (1 magazin)
Niciunei persoane de sex feminin nu trebuie sa ii lipseasca din poseta oglinda, care sa ii reflecte printr-o imagine clara si perfecta cat este de frumoasa. Un cadou potrivit, elegant si de neuitat, indiferent de varsta. Oglinjoarele au carcasa decorata unicat cu motive florale din sidef, vesel colorate si impecabil lucrate. Au o parte care reflecta in marime naturala, iar cealalta jumatate este lupa. Modelele sunt orientative, dar foarte asemanatoare cu cele prezentate in imagini. ...

Descriere


Zaragoo Oglinda, oglinjoara

Niciunei persoane de sex feminin nu trebuie sa ii lipseasca din poseta oglinda, care sa ii reflecte printr-o imagine clara si perfecta cat este de frumoasa. Un cadou potrivit, elegant si de neuitat, indiferent de varsta. Oglinjoarele au carcasa decorata unicat cu motive florale din sidef, vesel colorate si impecabil lucrate. Au o parte care reflecta in marime naturala, iar cealalta jumatate este lupa. Modelele sunt orientative, dar foarte asemanatoare cu cele prezentate in imagini.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zaragoo Oglinda, oglinjoara de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zaragoo Oglinda, oglinjoara sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.