Zaragoo Lampa usb pentru laptop 2

10.00 lei (1 magazin)
Asa cum se poate deduce din nume, este vorba de o lampa cu conectare USB cu 3 leduri pentru laptop. Acest cadou are o arie de adresabilitate larga, deoarece cu trecerea timpului, devenim din ce in ce mai dependenti de calculatoare si de ce au ele de oferit. Descriere detaliata: lampa pentru laptop, cu conectare USB, flexibila si foarte utila daca lucrati pe intuneric (putin probabil totusi sa aveti placerea asta), dar neaparat necesara in deplasari la munte sau la mare, cand nu aveti ...

Descriere


Zaragoo Lampa usb pentru laptop 2

Asa cum se poate deduce din nume, este vorba de o lampa cu conectare USB cu 3 leduri pentru laptop. Acest cadou are o arie de adresabilitate larga, deoarece cu trecerea timpului, devenim din ce in ce mai dependenti de calculatoare si de ce au ele de oferit. Descriere detaliata: lampa pentru laptop, cu conectare USB, flexibila si foarte utila daca lucrati pe intuneric (putin probabil totusi sa aveti placerea asta), dar neaparat necesara in deplasari la munte sau la mare, cand nu aveti o sursa permanenta de lumina si trebuie sa trimiteti un email urgent.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zaragoo Lampa usb pentru laptop 2 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zaragoo Lampa usb pentru laptop 2 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.