Yves Rocher Gel de dus concentrat Floare de Lotus 200 ml

Yves Rocher Gel de dus concentrat Floare de Lotus 200 ml
15.90 lei
(1 magazin)
Cu formula sa concentrata, acest gel de dus este o adevarata inovatie in domeniul cosmeticelor: ofera intr-un format de 100 ml, la fel de multe utilizari (40 dusuri) precum un gel de dus in format de 400 ml. Ambalajul fiind mai compact, inseamna, de asemenea, ca acesta contine de 2 ori mai putin plastic si ca ocupa spatiu de 5 ori mai putin pentru a-l transporta . in plus, parfumul sau de floare de Lotus lasa o aroma placuta si relaxanta pe piele. Formula testata sub control dermatolog ...

Descriere - Yves Rocher Gel de dus concentrat Floare de Lotus 200 ml


Cu formula sa concentrata, acest gel de dus este o adevarata inovatie in domeniul cosmeticelor: ofera intr-un format de 100 ml, la fel de multe utilizari (40 dusuri) precum un gel de dus in format de 400 ml. Ambalajul fiind mai compact, inseamna, de asemenea, ca acesta contine de 2 ori mai putin plastic si ca ocupa spatiu de 5 ori mai putin pentru a-l transporta . in plus, parfumul sau de floare de Lotus lasa o aroma placuta si relaxanta pe piele. Formula testata sub control dermatologic.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Yves Rocher Gel de dus concentrat Floare de Lotus 200 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Yves Rocher Gel de dus concentrat Floare de Lotus 200 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.