Yukon SOLARIS 16X50 WP

de la 563.00 lei
(2 magazine)
Design-ul optic produce imagini de calitate, la o rezolutie superioara. Imaginile obtinute beneficiaza de culori vii, aberatiile cromatice fiind eliminate. Multe binocluri pierd evident din claritate spre margini. Solaris va ofera in schimb o imagine clara pana la marginea campului vizual. Puteti folosi deci intregul camp vizual oferit de binoclu. Toate binoclurile Solaris va ofera o vizualizare foarte confortabila. Chiar si observatiile indelungate devin o placere, datorita aliajului ...

Descriere


Yukon SOLARIS 16X50 WP

Design-ul optic produce imagini de calitate, la o rezolutie superioara. Imaginile obtinute beneficiaza de culori vii, aberatiile cromatice fiind eliminate. Multe binocluri pierd evident din claritate spre margini. Solaris va ofera in schimb o imagine clara pana la marginea campului vizual. Puteti folosi deci intregul camp vizual oferit de binoclu. Toate binoclurile Solaris va ofera o vizualizare foarte confortabila. Chiar si observatiile indelungate devin o placere, datorita aliajului usor din care este fabricat. Acest binolcu este rezistent la apa avand gradul de rezistenta IPX6.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Yukon SOLARIS 16X50 WP de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Yukon SOLARIS 16X50 WP sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.