Yonex Cos Mavis 350, 3ks

59.00 lei (1 magazin)
Cel mai popular model de coșuri de plastic cu o calitate excelentă și o durată de viață ridicată. Coșul este fabricat din pluș portughez de înaltă calitate, care excelează cu durabilitatea ridicată și susține pozitiv calitatea proprietăților de zbor ale coșului. Pachet de 3. albastru marcare: viteza medie pentru temperatura normală a camerei, intervalul de temperatură - 12-23 grade (pentru jucătorii de agrement și de curse). Coșurile albe cu dungă albastră sunt ...

Descriere


Yonex Cos Mavis 350, 3ks

Cel mai popular model de coșuri de plastic cu o calitate excelentă și o durată de viață ridicată. Coșul este fabricat din pluș portughez de înaltă calitate, care excelează cu durabilitatea ridicată și susține pozitiv calitatea proprietăților de zbor ale coșului. Pachet de 3. albastru marcare: viteza medie pentru temperatura normală a camerei, intervalul de temperatură - 12-23 grade (pentru jucătorii de agrement și de curse). Coșurile albe cu dungă albastră sunt versatile și, în același timp, este cea mai bună viteză de vânzare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Yonex Cos Mavis 350, 3ks de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Yonex Cos Mavis 350, 3ks sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.