Yoda Home Professional Presa de ulei 180W (rosu)

1.349,00 lei (1 magazin)
Yoda este prima presă de ulei pentru utilizare casnică pe care te poti baza. Este compactă, dar are un motor puternic si toate celelalte functii pe care le au doar presele industriale. Este concepută pentru a rezista si pentru a performa, deci, vei putea stoarce propriul ulei în confortul casei tale! Caracteristici Tip Produs: Presa de Ulei Caracteristici: 180W ...

Descriere


Yoda Home Professional Presa de ulei 180W (rosu)

Yoda este prima presă de ulei pentru utilizare casnică pe care te poti baza. Este compactă, dar are un motor puternic si toate celelalte functii pe care le au doar presele industriale. Este concepută pentru a rezista si pentru a performa, deci, vei putea stoarce propriul ulei în confortul casei tale!
Caracteristici
Tip Produs:
Presa de Ulei
Caracteristici:
180W

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Yoda Home Professional Presa de ulei 180W (rosu) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Yoda Home Professional Presa de ulei 180W (rosu) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.