Yamuna Sare de Baie cu Lavanda, 1000g

59,00 lei (1 magazin)
Sare de Baie cu Lavanda Yamuna, 1000g:  Produs ce are rolul de a transforma baia intr-un moment de relaxare. Sarea se dizolva in apa, oferind pielii o curatare si ingrijire optima si lasand-o revitalizata, neteda, moale si placuta la atingere. Totodata, produsul calmeaza si rasfata simturile pentru a oferi o stare de bine de lunga durata. Mod de utilizare:  Se adauga 2-3 linguri de sare in apa de baie. Lasati-o sa se dizolve si bucurati-va de efectul benefic al sarii de b ...

Descriere


Yamuna Sare de Baie cu Lavanda, 1000g

Sare de Baie cu Lavanda Yamuna, 1000gProdus ce are rolul de a transforma baia intr-un moment de relaxare. Sarea se dizolva in apa, oferind pielii o curatare si ingrijire optima si lasand-o revitalizata, neteda, moale si placuta la atingere. Totodata, produsul calmeaza si rasfata simturile pentru a oferi o stare de bine de lunga durata.
Mod de utilizareSe adauga 2-3 linguri de sare in apa de baie. Lasati-o sa se dizolve si bucurati-va de efectul benefic al sarii de baie.
BeneficiuRevitalizare.
Cantitate1000 g.
BrandYamuna

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Yamuna Sare de Baie cu Lavanda, 1000g de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Yamuna Sare de Baie cu Lavanda, 1000g sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.