Xtrfy M4 Black, Negru

de la 249.00 lei
(4 magazine)
  Sensibilitate 16.000 DPI Mouse avansat pentru cei mai pretentiosi utilizatori - poate oferi pana la 16.000 DPI de sensibilitate maxima. Puteti ajusta setarile acestui parametru la anumite aplicatii si chiar la anumite jocuri - in unele veti aprecia precizia incontestabila a setarilor de sensibilitate mai scazute, in altele veti vedea avantajele rotatiei instantanee a personajelor si a camerei, datorita sensibilitatii ridicate a senzorului. Lucrati, jucati, proiectati s ...

Descriere


Xtrfy M4 Black, Negru

 
Sensibilitate 16.000 DPI

Mouse avansat pentru cei mai pretentiosi utilizatori - poate oferi pana la 16.000 DPI de sensibilitate maxima. Puteti ajusta setarile acestui parametru la anumite aplicatii si chiar la anumite jocuri - in unele veti aprecia precizia incontestabila a setarilor de sensibilitate mai scazute, in altele veti vedea avantajele rotatiei instantanee a personajelor si a camerei, datorita sensibilitatii ridicate a senzorului. Lucrati, jucati, proiectati si utilizati computerul exact asa cum doriti, iar o gama larga de sensibilitate DPI va va asigura confortul si confortul in orice situatie.

 
Ajustati DPI la nevoile dvs.

Reglarea pas cu pas a sensibilitatii unui mouse de joc este cea mai populara solutie care va permite sa schimbati rapid si dinamic sensibilitatea la nivelul selectat. Soarecii cu reglare in trepte ofera de obicei mai multe niveluri din care sa alegeti, ceea ce va permite sa ajustati parametrii de functionare a acestora la un anumit joc si chiar la situatii specifice din joc.

 
 
Lumina de fundal RGB

Nu numai tastatura poate oferi o iluminare de fundal eficienta. Acest model de mouse de gaming este echipat cu iluminare de fundal RGB care atrage atentia si face ca standul de joc sa arate si mai impresionant. Controlati lumina de fundal a mouse-ului, potriviti-o cu culorile din jur sau alegeti minimalismul - acest model de mouse ofera utilizatorului multa libertate in acest sens.

 
 
Profilul dreptaci

Este un mouse conceput special pentru dreptaci. Profilul sau a fost proiectat astfel incat sa se potriveasca perfect sub mana dreapta - butoanele, proeminentele si locasurile sunt exact acolo unde trebuie, pentru a asigura precizia dispozitivului si cel mai inalt confort de utilizare.

 
Conectivitate prin cablu

Asigurati cea mai mare precizie si fiabilitate datorita sursei de alimentare cu fir a mouse-ului. Cablul cu care este echipat are lungimea potrivita, este flexibil si solid. Comunicarea prin cablu cu un computer este una fara egal si functioneaza bine atat la locul de munca, cat si la biroul de acasa.

 
Senzor optic

Precizia de functionare si functionarea fara probleme a mouse-ului este asigurata de un senzor optic de inalta clasa. Alegeti solutia dovedita si cea mai populara, care va functiona nu numai pe un tampon perfect neted, ci chiar direct pe suprafata biroului. Senzorul optic va asigura o operare confortabila atat la setarile DPI ridicate, cat si la cele mai mici ale dispozitivului.

 
6 butoane convenabile

Numarul de butoane dintr-un mouse de computer poate determina confortul utilizarii sale, ritmul de lucru, precum si rezultatele in joc. Acest model de mouse a fost echipat cu 6 butoane care faciliteaza cu siguranta munca de zi cu zi si divertismentul. Butoanele laterale pot fi folosite pentru a anula sau reface actiunile efectuate, iar in jocuri vor fi utile, de exemplu, pentru a inlocui rapid echipamentul personajului. Soarecii de computer cu 6 butoane sunt o alegere populara pentru munca, jocuri si multe alte aplicatii.

 
Frecventa reimprospatarii pozitiei la nivelul de 1000 Hz

Cand cea mai mare precizie de operare, minimizarea intarzierilor si viteza fulgerului de reactie sunt importante, merita sa pariati pe un mouse cu o frecventa mare de raportare. Acest model de dispozitiv poate oferi o rata de reimprospatare a pozitiei de 1000 Hz. Obtineti un avantaj fata de oponenti si asigurati-va cea mai mare precizie in lucrari de grafica si design.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Xtrfy M4 Black, Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Xtrfy M4 Black, Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.