Xseed The Legend of Heroes Trails of Cold Steel PS4

140.61 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: The Legend of Heroes:  pentru prima dată pe consola, opțiunea de a juca cu vocile japoneze originale împreună cu aproximativ 50% linii suplimentare de dialog vocal în limba engleză. Are loc pe același continent ca favoritul fanilor Legenda Eroilor: Trasee pe Sky, Trasee din Cold Steel oferă o poveste autonomă, care, de asemenea, se încadrează în lărgirea expansivă care a devenit sinonimă cu seria. Jucătorii se vor bucur ...

Descriere


Xseed The Legend of Heroes Trails of Cold Steel PS4

Descrierea Produsului:
The Legend of Heroes:  pentru prima dată pe consola, opțiunea de a juca cu vocile japoneze originale împreună cu aproximativ 50% linii suplimentare de dialog vocal în limba engleză. Are loc pe același continent ca favoritul fanilor Legenda Eroilor: Trasee pe Sky, Trasee din Cold Steel oferă o poveste autonomă, care, de asemenea, se încadrează în lărgirea expansivă care a devenit sinonimă cu seria. Jucătorii se vor bucura de viața școlară, vor profita de o luptă rapidă, tactică și vor descoperi evenimente dramatice care vor schimba tot ceea ce au două clase sociale opuse.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Xseed The Legend of Heroes Trails of Cold Steel PS4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Xseed The Legend of Heroes Trails of Cold Steel PS4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.