Xseed Gal Metal World Tour Edition NSW

86.39 lei
(1 magazin)
Extratereștrii invadează Pământul! Acești extratereștri cu opt tentacule își doresc răzbunare pentru transmisia nechibzuită a umanității a înregistrării de aur din problema voiajorului, care a stricat liniștea și liniștea colțului lor de univers.Singurul lucru care stă între aceste fluajuri muzicale de ură și dominația planetară totală este ... o trupă de metal? Aterizând peste suburbia din Kichijoji din Tokyo, Invadatorii răpesc un ...

Descriere


Xseed Gal Metal World Tour Edition NSW


Extratereștrii invadează Pământul! Acești extratereștri cu opt tentacule își doresc răzbunare pentru transmisia nechibzuită a umanității a înregistrării de aur din problema voiajorului, care a stricat liniștea și liniștea colțului lor de univers.Singurul lucru care stă între aceste fluajuri muzicale de ură și dominația planetară totală este ... o trupă de metal? Aterizând peste suburbia din Kichijoji din Tokyo, Invadatorii răpesc un elev de liceu neasumător și își îmbină Sufletul cu cel de rinko, bateristul din clubul metalic all-girl al liceului ei. 

Împărtășind acum corpul lui Rinko, acest duo puțin probabil va trebui să facă echipă pentru a da jos străinilor cu singura armă pe care o au: metalul. Alături de această pereche sunt colegii lor de trupă din k.M.G.(Fetele metalice Kichijoji): kia, super-tocilar de sci-fi și sintetizator; multe, fată bogată rezidentă și basist; shiimi, delincvent și chitarist principal; și eri, gentilist uriaș și chitarist de rezervă.

Împreună, își vor perfecționa muzica pentru a zădărnici extratereștrii și pentru a proteja Pământul, navigând în același timp în riguroasa viață școlară regulată."Goal Metal" este un joc de ritm conceput pentru Nintendo Switch care va transformă Joy-Con în stick-uri Drum. Joy-Con (L) și Joy-Con (R) produc sunete diferite, iar balansarea lor împreună creează un Crash Cymbal.

Jocul se poate juca și cu un Pro Controller, dar indiferent de modul în care alegeți să blocați, veți crea linii minunate de tambur în cel mai scurt timp.
 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Xseed Gal Metal World Tour Edition NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Xseed Gal Metal World Tour Edition NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.