XPEL Argan Oil Tratament de păr pentru femei 50 ml

14,60 lei (1 magazin)
Ai auzit despre efectele miraculoase ale uleiului de argan? Dacă nu, ar trebui să-i testați puterea pe cont propriu. Uleiul de argan este unul dintre cele mai scumpe și valoroase uleiuri din lume, iar în industria cosmetică efectele sale nu pot fi ratate. Uleiul de argan este bogat în tocoferoli, caroten și acizi grași esențiali. Marca  Xpel  vine pe piață cu seria  Argan Oil . După cum sugerează și numele, produsele  Argan Oil  conți ...

Descriere


XPEL Argan Oil Tratament de păr pentru femei 50 ml

Ai auzit despre efectele miraculoase ale uleiului de argan? Dacă nu, ar trebui să-i testați puterea pe cont propriu. Uleiul de argan este unul dintre cele mai scumpe și valoroase uleiuri din lume, iar în industria cosmetică efectele sale nu pot fi ratate. Uleiul de argan este bogat în tocoferoli, caroten și acizi grași esențiali. Marca Xpel vine pe piață cu seria Argan Oil. După cum sugerează și numele, produsele Argan Oil conțin acest aur lichid.

Forța uleiului de argan

Seria Argan Oil vine cu o gamă largă de produse care conțin luxul și puterea uleiului de argan, care este apreciat în întreaga lume. Încercați o mângâiere mătăsoasă a unei creme de mâini sau tratați-vă părul cu îngrijire luxoasă sub forma unei măști de păr. De asemenea, pielea ta merită cele mai bune produse, încercați un ser de piele care va avea grijă de hidratarea perfectă. Există o mulțime de opțiuni, veți iubi uleiul de argan, un produs care conține ulei de argan prețios.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul XPEL Argan Oil Tratament de păr pentru femei 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru XPEL Argan Oil Tratament de păr pentru femei 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.