Xilence XC044

Xilence XC044
oferte de la
157.99 lei

(3 magazine)
  Socluri 1150/1151/1155/1156/1200 Kitul de racire mentine temperaturile generate relativ scazute, indiferent de sarcina. Este compatibil cu procesoarele Intel cu prize 115X si noile procesoare Intel Comet Lake-S cu priza 1200. Acestea includ procesoare Intel Core cu multiplicator deblocat, modele universale Intel Pentium si Celeron si procesoare server din familia Intel Xeon. In orice caz, racirea va asigura o functionare lina, fara probleme.   Socl ...

Descriere - Xilence XC044


 
Socluri 1150/1151/1155/1156/1200

Kitul de racire mentine temperaturile generate relativ scazute, indiferent de sarcina. Este compatibil cu procesoarele Intel cu prize 115X si noile procesoare Intel Comet Lake-S cu priza 1200. Acestea includ procesoare Intel Core cu multiplicator deblocat, modele universale Intel Pentium si Celeron si procesoare server din familia Intel Xeon. In orice caz, racirea va asigura o functionare lina, fara probleme.

 
Socluri AM3 (+) / AM2 (+) / FM2 (+) / FM1

Sistemul de racire poate fi instalat pe procesoare AMD bazate pe prize AM3 (+) / AM2 (+) / FM2 (+) / FM1. Acestea sunt in primul rand seriile Phenom II , Athlon II , FX , Opteron sau Sempron . Lista dispozitivelor compatibile este foarte lunga, astfel incat racirea poate fi utilizata intr-o mare varietate de computere, utilizate atat de utilizatorii casnici, cat si de companii. Se asigura ca temperaturile generate sunt mentinute la un nivel relativ scazut.

 
Vertical

Proiectarea racirii permite montarea acesteia pe verticala, adica pe verticala . Datorita acestui fapt, dispozitivul nu ocupa mult spatiu in carcasa si permite gestionarea usoara a altor componente. Toate acestea merg mana in mana cu o functionare eficienta si lina, bazata pe indepartarea aerului cald, precum si a ventilatorului care raceste procesorul. Acest lucru se face foarte linistit . Metoda de montare verticala nu limiteaza posibilitatea extinderii computerului cu componente noi.

 
2 fani

Pentru o eficienta mai mare de racire, setul a fost echipat cu doua ventilatoare mari , a caror functionare asigura eliminarea extrem de eficienta a aerului cald, precum si racirea componentelor in timpul functionarii. Eficienta setului este garantata indiferent de tipul de sarcini efectuate. Ambele ventilatoare au fost realizate din materiale de inalta calitate - proiectul implementat a luat in considerare dispunerea moderna a lamelor, ceea ce se traduce prin functionarea lor. Doi ventilatori se vor dovedi in masini eficiente .

 
4 conducte de caldura

Pentru o racire mai eficienta, setul este echipat cu pana la 4 conducte de caldura , datorita carora aerul cald este indepartat eficient de pe dispozitiv. Toate acestea se traduc intr-o reducere mai buna si mai rapida a temperaturilor generate. Conductele de caldura sunt fabricate din materiale de inalta calitate, prin urmare functionarea lor este eficienta in toate conditiile, chiar si in cazul unei sarcini foarte mari asociate cu utilizarea puterii complete a computerului. Setul va functiona bine in masini deosebit de eficiente .

 
Diametru 92 mm

Ventilatorul folosit in setul de racire are un diametru de 92 mm. Datorita acestui fapt, poate fi instalat pe computere putin mai mici. In acelasi timp, garanteaza o eficienta ridicata a evacuarii aerului cald, de asemenea, atunci cand este utilizata puterea maxima a componentelor. Ceea ce este, de asemenea, important, ventilatorul de 92 mm se distinge printr-o cultura inalta de lucru - functionarea sa este silentioasa si stabila. Impreuna cu ventilatorul folosit, mentine temperaturile la un nivel scazut.

 
Baza din aluminiu

Baza din aluminiu asigura functionarea stabila a sistemului de racire, precum si eficienta sa ridicata in disiparea caldurii si scaderea temperaturilor generate. Materialul utilizat asigura, de asemenea, o rezistenta mecanica foarte mare , ceea ce se traduce direct intr-o durata lunga de viata a setului. Datorita acestui fapt, poate face fata tuturor conditiilor, de asemenea, pe computerele echipate cu componente cu o putere de calcul ridicata, functionand de cele mai multe ori la cea mai mare viteza.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Xilence XC044 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Xilence XC044 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.