Xiaomi YLXD12YL

de la 339.99 lei
(4 magazine)
Lampa inteligenta Yeelight de tavan este conceputa ca o culoare alba sport, in forma circulara. Ofera aspectul lunii atunci cand este pornit si este surprinzator de confortabil. Fiind o lampa inteligenta, lumina poate fi controlata de smartphone prin Wi-Fi sau bluetooth. De asemenea, este dotat cu o telecomanda bluetooth care va permite sa porniti si sa stingeti de la distanta lumina, fara a fi neaparat in aceeasi camera. ...

Descriere


Xiaomi YLXD12YL

Lampa inteligenta Yeelight de tavan este conceputa ca o culoare alba sport, in forma circulara. Ofera aspectul lunii atunci cand este pornit si este surprinzator de confortabil. Fiind o lampa inteligenta, lumina poate fi controlata de smartphone prin Wi-Fi sau bluetooth. De asemenea, este dotat cu o telecomanda bluetooth care va permite sa porniti si sa stingeti de la distanta lumina, fara a fi neaparat in aceeasi camera.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Xiaomi YLXD12YL de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Xiaomi YLXD12YL sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.