Xiaomi Mi 2K Gaming 27

de la 1.465,99 lei (4 magazine)
Ecran 2K QHD extrem de clar Mi 2K Gaming 27 este un monitor pentru jocuri care vă oferă o imagine uimitor de clară. Combinația dintre rezoluția de 2560 × 1440 și ecranul mare de 27 inchi face mișcarea fiecărui adversar mai clară. Mai mult, imaginile extrem de clare și sofisticate vă asigură că sunteți pregătit pentru atacurile inamice în orice moment.   Ecran cu unghi larg si cu rame subțiri Ecranul modern IPS oferă un unghi de vizualizare ultra-larg ...

Descriere


Xiaomi Mi 2K Gaming 27

Ecran 2K QHD extrem de clar

Mi 2K Gaming 27 este un monitor pentru jocuri care vă oferă o imagine uimitor de clară. Combinația dintre rezoluția de 2560 × 1440 și ecranul mare de 27 inchi face mișcarea fiecărui adversar mai clară. Mai mult, imaginile extrem de clare și sofisticate vă asigură că sunteți pregătit pentru atacurile inamice în orice moment.

 
Ecran cu unghi larg si cu rame subțiri

Ecranul modern IPS oferă un unghi de vizualizare ultra-larg de 178 °, cu o vedere vie și realistă din toate unghiurile. În plus, afișajul imersiv are o ramă subțire ingenioasă pe trei laturi care elimină marginile și vă permite să conectați fără probleme mai multe afișaje pentru o experiență captivantă.

 
Rată de reîmprospătare foarte mare, de 165 Hz

Lucrătorul trebuie să-și ascuta uneltele mai întâi dacă vrea să-și facă treaba bine. De asemenea, jucătorii au nevoie de echipamentul potrivit pentru a câștiga. Rata de reîmprospătare ultra-înaltă de 165 Hz elimină agitația și vă permite să vizați inamicii cu o precizie mai mare. În plus, timpul de răspuns rapid de 1 ms înseamnă că vei fi întotdeauna cu un pas înaintea adversarului tău.

 
Technologia Adaptive-Sync

Ați experimentat vreodată lag într-un moment critic? Sarirea peste cadre strică multe momente grozave. Tehnologia Adaptive-Sync sincronizează viteza de transfer între placa grafică și monitor, elimină ruperea și întârzierile ecranului și asigură un joc fluid și stabil.

 
95% gamă largă de culori DCI-P3 calibrare originală a culorii

Monitorul de gaming Mi 2K de 27 inchi acoperă 95% din gama DCI-P3 și 100% din gama sRGB, afișând exact 16,7 milioane de culori și o luminozitate de 400 cd/m² cu HDR activat. Indiferent dacă vizionați filme sau fotografiați, culorile vii și precise sunt întotdeauna la cerere. Mai mult, fiecare Mi 2K 27" a fost calibrat la standardul △ E

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Xiaomi Mi 2K Gaming 27 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Xiaomi Mi 2K Gaming 27 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.