Viomi S9 V-RVCLMD28B

de la 2 199.00 lei
(7 magazine)
Ce poate fi mai relaxant decat sa te bucuri de o cafea impreuna cu cei dragi in timp ce aspiratorul robot VIOMI Robot Vacuum Cleaner S9 are grija de curatenia casei tale? Cu atat mai mult cu cat nu mai trebuie sa te murdaresti pe maini pentru a-i goli recipientul de praf dupa fiecare sesiune de activitate. Aspiratorul robot VIOMI Robot Vacuum Cleaner S9 este echipat si cu un colector inteligent de praf dotat cu un sac de 3l pe care il poti schimba dupa o luna. De altfel, vei fi avertiz ...

Descriere


Viomi S9 V-RVCLMD28B

Ce poate fi mai relaxant decat sa te bucuri de o cafea impreuna cu cei dragi in timp ce aspiratorul robot VIOMI Robot Vacuum Cleaner S9 are grija de curatenia casei tale? Cu atat mai mult cu cat nu mai trebuie sa te murdaresti pe maini pentru a-i goli recipientul de praf dupa fiecare sesiune de activitate. Aspiratorul robot VIOMI Robot Vacuum Cleaner S9 este echipat si cu un colector inteligent de praf dotat cu un sac de 3l pe care il poti schimba dupa o luna. De altfel, vei fi avertizat pe telefon cand s-a umplut si trebuie inlocuit.
Aspiratorul robot VIOMI Robot Vacuum Cleaner S9 are o putere de aspirare de 2700Pa, poate aspira si spala in acelasi timp, iar bateria de 5200mAh ii asigura o autonomie de pana la 220 de minute, suficienta pentru a curata o zona de pana la 320 m2.
Poti programa oricand curatenia, prin intermediul aplicatiei mobile Mi Home / Xiaomi Home, tipul de curatenie dorit, puterea de aspirare sau cantitatea de apa folosita pentru spalarea unei podele, in functie de ceea ce iti doresti sau de specificul incaperii. In momentul in care dispozitivul intalneste un covor, va creste automat puterea de aspirare.
Aspirator robot VIOMI Robot Vacuum Cleaner S9 - Caracteristici: - Putere motor 950W - Presiune aspirare 2700Pa - Aspirare, Spalare, Aspirare si spalare concomitenta: indeparteaza si cele mai mici firisoare de praf - Capacitate baterie: 5200mAh - Autonomie pana la 220 minute cu o singura incarcare - Poate acoperi pana la 320 m2 - Presiunea din rezervorul de apa poate fi controlata electric: vor fi evitate scurgerile si, astfel, impiedica distrugerea podelelor - Controlabil prin aplicatie: Mi Home / Xiaomi Home - Laser LDS 2.0: acuratete maxima pentru masurarea obstacolelor - Laser multidirectional pentru evitarea ciocnirilor cu peretii - Senzori pe zonele laterale ale dispozitivului - 4 senzori anticadere - Presiune automata pentru aspirare covoare - Filtru HEPA cu trei straturi (durata mare de viata, eficacitate ridicata) - Presiune constanta pe mop - Micropompa electronica - Mopul se poate spala - Laveta de unica folosinta cu fibre ultrafine - 3 moduri de curatare (gresie, covor/mocheta si parchet) - Mod spalare in forma de S si Y - Management harti 3.0 - Stocare harti multiple (1-5) - Editare harti, stabilire zone interzise si pereti virtuali - Programare zilnica si saptamanala, poti alege presiunea de aspirarea precum si cantitatea de apa folosita in fiecare incapere.


Colector inteligent de praf: - Eliminare gunoi: cea mai scurta coloana de aer aflata pe piata - Capacitate sac 3l (autonomie pentru o luna) - Sac etans pentru a preveni alergiile - Functia colectare automata a gunoiului ofera optiunea de a goli mizeria dupa fiecare curatare - Display LED si aplicatie – iti reamintesc cand trebuie sa inlocuiesti sacul de gunoi - Display LED si aplicatie – dezvaluie statusul colectarii - Display LED si aplicatie – arata nivelul bateriei - Putere 950W pentru colectarea prafului


Colectare automata a prafului Fara griji legate de curatenie Sistemul de colectare automata a prafului goleste mizeria din aspirator dupa fiecare sesiune de curatenie. Fara blocaje in timpul operatiunii - Conducta de aer de 381mm. Colectare rapida a mizeriei fara blocaje.
Avertisment sac plin Pe display-ul LED ca si prin intermediul aplicatiei vei fi notificat ca trebuie sa inlocuiesti sacul de gunoi.


Capacitate puternica de colectare a prafului Motor puternic de 950W Atrage cu usurinta chiar si cele mai fine particule de praf.
Foloseste si arunca Saci de gunoi de unica folosinta.


Fanta pentru colectarea rapida a gunoiului Ruta optimizata pentru curatare rapida

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Viomi S9 V-RVCLMD28B de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Viomi S9 V-RVCLMD28B sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.