Xiaomi Roborock S6 Max V Black

de la 2 278.00 lei
(6 magazine)
DESCRIERE PRODUS Un alt nivel de inteligențăCamerele twin revoluționează experiența dvs. de aspirare a robotului, adăugând funcții avansate și aducând mai multă liniște sufletească decât oricând. Proprietary ReactiveAI evitarea obstacolelor face ca evitarea obstacolelor să fie automată. Aspirația este mai puternică pentru o curățare mai profundă. Și un rezervor electronic de apă face ștergerea mai inteligentă și mai perso ...

Descriere


Xiaomi Roborock S6 Max V Black

DESCRIERE PRODUS

Un alt nivel de inteligență
Camerele twin revoluționează experiența dvs. de aspirare a robotului, adăugând funcții avansate și aducând mai multă liniște sufletească decât oricând. Proprietary ReactiveAI evitarea obstacolelor face ca evitarea obstacolelor să fie automată. Aspirația este mai puternică pentru o curățare mai profundă. Și un rezervor electronic de apă face ștergerea mai inteligentă și mai personalizabilă. Roborock S6 MaxV duce robotica acasă la un alt nivel de inteligență.

Aspirarea la maxim
Cel mai puternic ventilator dintr-un aspirator Roborock ia un arc. Acest furtun de 2500Pa HyperForce este cu 25% mai puternic decât în ​​Roborock S6, oferind lui S6 MaxV mormăitul pentru a captura mai bine praful fin de pe podele și pentru a ajunge mai adânc în covoare.

A vedea înseamnă a cunoaște
ReactiveAI este alimentat de un cip de procesor Qualcomm® APQ8053, care funcționează cu 50% mai bine decât cel găsit în S6, conducând o rețea neuronală convoluțională Tensorflow care folosește cea mai recentă arhitectură de învățare profundă. Acesta a fost instruit cu privire la zeci de mii de imagini din lumea reală, astfel încât să poată recunoaște și evita pericolele obișnuite din casă care ar putea împiedica alți roboți. De la pantofi vagabonzi la piedestale, la cabluri și multe altele. Chiar și deșeurile de animale de companie.

Încărcare automată
Curățare continuă după o reîncărcare separată
Senzor împotriva căderii pe scări
Rezistența periei
Senzor de impact
Timp de încărcare 3 h
Timp de funcționare 180 min
Nivel de zgomot 67 dB 
Capacitate baterie 5.200 mAh

PARAMETRII TEHNICI
Greutate (kg): 3,6
EAN: 6970995781359
Volum sac / destinatar prsef; 300 ml
Culoare: Negru
Nivel de zgomot: 67 db (A)
Durata de viață a bateriei: 3 ore

CONȚINUTUL PACHETULUI

Stație de încărcare
Cablu
Pânză de mop
Set de cârpe de curățare uscată
Rezervor de apă
Perie laterală
Perie principal

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Xiaomi Roborock S6 Max V Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Xiaomi Roborock S6 Max V Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.