Xiaomi Roborock S5 MAX

de la 2 046.00 lei (2 magazine)
Aspiratorul  Roborock S5 MAX  vă oferă funcții de înaltă calitate! Spre deosebire de modelele anterioare, rezervorul său de apă are o capacitate mai mare de  290 ml , care poate fi suficientă pentru până la  200m²  suprafață, control electric precis al cantității de apă utilizate, precum și capacitatea de a limita zona în care este exclusă murdăria umedă. În plus, pe lângă Roborock S50 / S55, Roborock S5 Max ...

Descriere


Xiaomi Roborock S5 MAX

Aspiratorul Roborock S5 MAX vă oferă funcții de înaltă calitate! Spre deosebire de modelele anterioare, rezervorul său de apă are o capacitate mai mare de 290 ml, care poate fi suficientă pentru până la 200m² suprafață, control electric precis al cantității de apă utilizate, precum și capacitatea de a limita zona în care este exclusă murdăria umedă. În plus, pe lângă Roborock S50 / S55, Roborock S5 Max folosește o planificare adaptată traseului, adaptată locației și formei obiectelor, ceea ce îl face cu 15% mai eficient și mai rapid. Aplicația mobilă vă oferă o gamă largă de acțiune - puteți crea, de asemenea, un program de curățare, specificând chiar și încăperile, care este puterea de aspirare, intensitatea curățării umede, puteți seta bariere virtuale și multe alte funcții suplimentare. Bateria puternică cu litiu de 5200 mAh oferă până la 190 de minute de timp de curățare în modul Silențios. Peria centrală rotativă, puterea mare de aspirație de 2000 Pa și capacitatea de a traversa obstacole de până la 2 cm asigură curățarea eficientă a casei sau biroului dvs.

 Cu o putere de aspirație puternică, potrivită pentru suprafețe netede, covoare, covoare cu fir scurt și multe altele. Depășește ușoară pantă și profile.
Adună perfect deșeuri, bucăți de hârtie, praf, nisip, boabe mici, păr.
Potrivit pentru curățarea firelor de păr căzute de la animalele de companie.

Timp de lucru: aproximativ 150 min (până la 190 min. în modul silențios)

 Timp de încărcare:  aproximativ 5 ore

 Baterie: Li-ion 5200 mAH

 Nivel de zgomot: 60 db

 Putere de aspirare: 2000 Pa

 Capacitatea containerului pentru gunoi: 0,46 L

 Capacitatea rezervorului de apă: 0,29 L

 Sistem anti-cădere: DA

 Moduri de curățare:

Mod inteligent / sistematic folosind navigare cu laser, în care robotul trece prin fiecare zonă o dată și se oprește automat atunci când curățarea este completă. Dacă încărcarea bateriei scade la 20% înainte de finalizarea curățării, robotul va reveni la stația de încărcare, va încărca bateria până la 80% și va reporni pentru a finaliza curățarea

 Sistem de curățare:

 1 perie centrală rotativă
 + perie rotativă în formă de V de bază
 + aspirare
 + mop uscat / umed

 Reîncărcare automată: DA
 Filtru HEPA: DA (lavabil)
 Control: prin aplicație de la telefonul mobil
 Caracteristici suplimentare:

 - culoare - alb
 - Aplicație mobilă și conexiune Wi-Fi
 - modul inteligent / sistematic folosind navigarea cu laser
 - curățare umedă (ștergere umedă) - un mop din microfibră este irigat treptat printr-un recipient electric de apă, care realizează ștergerea umedă în același timp cu curățarea uscată
 - posibilitatea de a instala barierele virtuale din aplicație, de a seta puterea de aspirare în camere, de a regla intensitatea curățării umede în anumite zone, precum și zonele în care curățarea umedă trebuie exclusă
 - filtru HEPA lavabil
 - Funcția de programare
 - Diferite niveluri de putere de aspirare
 - zonă de curățare cu o singură încărcare: până la 250 m²
 - capacitatea de a traversa obstacole până la 2 cm și de a urca pante de până la 20 de grade

 Dimensiuni: cutie -49 x 40 x 15 cm,  aspirator - 35 x 35 x 9,7 cm

 Greutate: 7 kg (cu cutie), 3,5 kg - robot

* Dimensiunile robotului indică diametrul și înălțimea de la podea până la cea mai înaltă parte a aspiratorului!

* Reîncărcare automată - Robotul merge automat la stația de încărcare pentru a încărca, astfel încât să fie gata pentru următoarea curățare.

* Funcție de programare - aspiratorul are o funcție de a seta ora pentru a începe curățarea. Acest lucru va activa robotul la un moment convenabil pentru dumneavoastră, chiar dacă nu sunteți acasă pentru a vă bucura de o casă mai curată.

* Sistem anti-cădere - un sistem de senzori integrați care împiedică căderea de pe scări.

* Filtru HEPA - ajută la curățarea casei sau a biroului prin captarea și păstrarea particulelor microscopice de praf, a bacteriilor și alergenilor, asigurând astfel un aer mai curat și mai sănătos.

* Control prin aplicație de petelefon mobil

Conținut pachet:

- Aspirator robot
- Stație de încărcare
- 1 perie laterală
- perie în V de bază
- 1 + 1 filtre HEPA lavabile
- rezervor de apă
- 1 + 1 lavete mop
- Perie de curățare
- Adaptor
- Manual de utilizare în limba română

 

Garanție: 24 de luni
Garanție baterie: 6 luni

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Xiaomi Roborock S5 MAX de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Xiaomi Roborock S5 MAX sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.