Xavax Stand, 111074, OS, argintiu

129.99 lei
(1 magazin)
Un suport elegant care permite stocarea si sortarea in mod vizibil a diferitelor. tipuri de capsule de cafea. Stand rotativ cu o capacitate de 64 de capsule. 8 suporturi separate fiecare cu o capacitate de 8 capsule. Detalii tehnice: Montare: Free-Standing. Material: Metal. Capacitate Max. Capsule: 64. Adancime: 18 cm. inaltime: 31 cm. Latime: 18 cm. Culoare: Argintiu. Potrivit pentru: Capsule Tassimo. Continut Pachet: 1 "" Rondello " suport pentru capusule cafea. ...

Descriere


Xavax Stand, 111074, OS, argintiu

Un suport elegant care permite stocarea si sortarea in mod vizibil a diferitelor. tipuri de capsule de cafea. Stand rotativ cu o capacitate de 64 de capsule. 8 suporturi separate fiecare cu o capacitate de 8 capsule. Detalii tehnice: Montare: Free-Standing. Material: Metal. Capacitate Max. Capsule: 64. Adancime: 18 cm. inaltime: 31 cm. Latime: 18 cm. Culoare: Argintiu. Potrivit pentru: Capsule Tassimo. Continut Pachet: 1 "" Rondello " suport pentru capusule cafea.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Xavax Stand, 111074, OS, argintiu de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Xavax Stand, 111074, OS, argintiu sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.