Wozinsky Carcasa rezistenta AntiShock compatibila cu Samsung Galaxy A72 4G Transparenta

de la 14,99 lei (2 magazine)
Carcasa Wozinsky AntiShock ofera un nivel ridicat de protectie datorita colturilor ranforsate si proeminente care ii confera reale proprietati antisoc. Caracteristici principale:Carcasa transparenta ultra clara, rezistenta la zgarieturi accidentaleDecupaje precise pentru un acces facil la butoane si porturiButoanele laterale ale telefonului sunt protejate de praf si zgarieturiMarginile husei sunt mai inalte decat ecranul telefonuluiColturi ranforsate si proeminente pentru un plus ...

Descriere


Wozinsky Carcasa rezistenta AntiShock compatibila cu Samsung Galaxy A72 4G Transparenta

Carcasa Wozinsky AntiShock ofera un nivel ridicat de protectie datorita colturilor ranforsate si proeminente care ii confera reale proprietati antisoc. Caracteristici principale:Carcasa transparenta ultra clara, rezistenta la zgarieturi accidentaleDecupaje precise pentru un acces facil la butoane si porturiButoanele laterale ale telefonului sunt protejate de praf si zgarieturiMarginile husei sunt mai inalte decat ecranul telefonuluiColturi ranforsate si proeminente pentru un plus de protective impotriva socurilor si a cazaturilorCompatibila cu incarcarea wireless, daca telefonul are aceasta caracteristica Tehnologia Air-GuardEste cunoscut faptul ca cele mai riscante zone ale telefonului atunci cand acesta este supus unui soc sunt colturile.Prin Tehnologia Air Guard ce presupune ranforsarea materialului in aceasta zona, precum si rosturile proeminente, Carcasa Wozinsky AntiShock preia si disipa eventualele socuri. Protectie hibridaCombinand un cadru din TPU flexibil si colturile antisoc, aceasta carcasa ofera protectie telefonului, fara a sacrifica aspectul original sau culoarea device-ului. Marginile husei sunt mai inalte decat ecranul telefonului pentru un plus de protectie. Design modernSpatele husei este clar, transparent, pentru a nu schimba nuanta telefonului, in timp ce marginea din TPU ofera o aderenta sigura si confortabila.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wozinsky Carcasa rezistenta AntiShock compatibila cu Samsung Galaxy A72 4G Transparenta de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wozinsky Carcasa rezistenta AntiShock compatibila cu Samsung Galaxy A72 4G Transparenta sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.