Wotchi W21R

210.00 lei
(1 magazin)
Dacă sunteți în căutarea unui ceas SmartWatch elegant, care arata foarte bine și de asemenea, dispune de funcții utile, mizați pe SmartWatch de la marca Wotchi.În carcasa de metal este inserat un afișaj tactil calitativ, care se aprinde automat atunci când înclinați încheietura mâinii. Pentru a naviga în meniu, pur și simplu faceți clic pe partea de jos a ecranului. Confirmarea sau modificarea setărilor se confirmă prin apăsare lun ...

Descriere


Wotchi W21R

Dacă sunteți în căutarea unui ceas SmartWatch elegant, care arata foarte bine și de asemenea, dispune de funcții utile, mizați pe SmartWatch de la marca Wotchi.
În carcasa de metal este inserat un afișaj tactil calitativ, care se aprinde automat atunci când înclinați încheietura mâinii. Pentru a naviga în meniu, pur și simplu faceți clic pe partea de jos a ecranului. Confirmarea sau modificarea setărilor se confirmă prin apăsare lungă. Puteți regla luminozitatea ecranului, ceea ce face ceasul ușor de lizibil chiar și în lumina puternică a soarelui.

Ceasul va fi partenerul dumneavoastră, fie că veți alerga în natură sau pe banda de alergare, veți face ciclism, canotaj, bicicleta eliptica, stepper sau doar pentru a merge la o plimbare. În timpul modului sport se măsoară, de exemplu, distanța parcursă, numărul de pași, caloriile arse și ritmul cardiac.

În afară de ritmul cardiac puteți urmări tensiunea arterială și oxigenarea sângelui. Nu lipsesc funcțiile ca monitorizarea somnului, estimarea caloriilor arse sau numărul de pași.  

După ce conectați ceasul la un telefon mobil prin Bluetooth, display-ul va afișa întotdeauna cele mai recente știri și alerte de la rețelele sociale. Puteți seta alerte pentru apelurile primite, notificări prin SMS de la aplicații - Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram, Snapchat, Skype, LinkedIn, QQ, Linie și WeChat. Dacă vă place să faceți poze, veți aprecia capacitatea de a controla aparatul de fotografiat prin ceas. De asemenea, nu lipsește cronometrul, numărătoare inversă, avertizare ședere îndelungată și phone finder.

Prezentare generală a funcțiilor

Monitorizarea ritmului cardiac

Măsurarea tensiunii arteriale

Monitorizarea somnului

Moduri sport de bază

Măsurarea caloriilor arse

Controlul camerei foto din telefonul mobil

Pedometru

Notificări din telefonul mobil

Avertisment ședere îndelungată

Cronometru, numărătoarea inversă

Compatibilitate
Bluetooth 4.0
Android 4.4 și mai nou
iOS 9.0 și mai nou

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wotchi W21R de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wotchi W21R sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.