WoodWick Lumanare parfumata - Petite At The Beach

19,00 lei (1 magazin)
Lumanarile WoodWick combina sunetul linistitor al unui foc de lemne, cu note calde si relaxante, pentru o atmosfera memorabila. Fitilul din lemn natural, prin tehnologia patentata PlusWick, emite in timp ce arde un sunet asemanator lemnelor din semineu si elibereaza in camera parfumul minunat si imbietor al aromelor WoodWick.Parafina extrem de bine rafinata este imbogatita cu ceara din soia, ceea ce prelungeste durata de ardere a lumanarii.At The Beach: fructe tropicale, nuca de cocos ...

Descriere


WoodWick Lumanare parfumata - Petite At The Beach

Lumanarile WoodWick combina sunetul linistitor al unui foc de lemne, cu note calde si relaxante, pentru o atmosfera memorabila. Fitilul din lemn natural, prin tehnologia patentata PlusWick, emite in timp ce arde un sunet asemanator lemnelor din semineu si elibereaza in camera parfumul minunat si imbietor al aromelor WoodWick.Parafina extrem de bine rafinata este imbogatita cu ceara din soia, ceea ce prelungeste durata de ardere a lumanarii.At The Beach: fructe tropicale, nuca de cocos cremoasa si note proaspete aduse de briza marii. Aprinde lumanarea si evadeaza la plaja in orice anotimp...Timp de ardere: 55-65 ore.Indicatii:- A nu se lasa la indemana copiilor.- A se aseza pe verticala si pe o suprafata adecvata.- A se pastra departe de curentii de aer si de obiectele inflamabile.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul WoodWick Lumanare parfumata - Petite At The Beach de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru WoodWick Lumanare parfumata - Petite At The Beach sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.