WOODMAN Bibliotecă Southbury

1 229.00 lei
(1 magazin)
Unde vă așezați toate cărțile? Evident că în bibliotecă. Woodman vă oferă o alegere elegantă și atemporală, care oferă nu numai o mulțime de spațiu, dar, de asemenea, un design frumos și de neegalat. Stilul de design al lui Leonhard Pfeifer a fost inspirat de către tatăl său, care în tinerețe deținea un magazin de mobilă veche. Drept urmare mobila lui Leonhard conține un mix inedit de stil modern minimalist cu o influență retro. Click aici pentru instruc ...

Descriere


WOODMAN Bibliotecă Southbury

Unde vă așezați toate cărțile? Evident că în bibliotecă. Woodman vă oferă o alegere elegantă și atemporală, care oferă nu numai o mulțime de spațiu, dar, de asemenea, un design frumos și de neegalat. Stilul de design al lui Leonhard Pfeifer a fost inspirat de către tatăl său, care în tinerețe deținea un magazin de mobilă veche. Drept urmare mobila lui Leonhard conține un mix inedit de stil modern minimalist cu o influență retro. Click aici pentru instrucțiuni detaliate. Dimensiuni: a) primul pachet - 118 x 34 x 11,5 cm, greutatea 25 kg, b) al doilea pachet - 144 x 39 x 10 cm, greutatea 23 kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul WOODMAN Bibliotecă Southbury de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru WOODMAN Bibliotecă Southbury sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.