Wonlex KT12

285.00 lei (1 magazin)
Produs original Wonlex. Se poate verifica originalitea produsului razuind si scanand codul QR prezent pe ambalaj. Garantie 24 luni (schimbarea produsului cu unul nou). KT12 are un design modern si robust si este realizat din materiale de cea mai buna calitate. Fara griji atunci cand ploua, se spala pe maini sau pur si simplu il uda intentionat. Ceasul este submersibil pana la 30min in apa si adancime de maxim 1 metru. Nu se poate scufinda in apa calda. Modulul GPS ...

Descriere


Wonlex KT12

Produs original Wonlex.

Se poate verifica originalitea produsului razuind si scanand codul QR prezent pe ambalaj. Garantie 24 luni (schimbarea produsului cu unul nou).

KT12 are un design modern si robust si este realizat din materiale de cea mai buna calitate.

Fara griji atunci cand ploua, se spala pe maini sau pur si simplu il uda intentionat. Ceasul este submersibil pana la 30min in apa si adancime de maxim 1 metru. Nu se poate scufinda in apa calda.

Modulul GPS imbunatatit fac ca acest model sa aiba o precizie mult mai buna.

Functii principale:
 • Pozitionare in timp real folosind tehnologiile GPS+AGPS+LBS. Ceasul poate localiza cu precizie locatia geografica a copilului dumneavoastra.
 • Camera foto cotrolata de la distanta de parinti din aplicatie. Parintii pot astfel sa faca poze de la distanta.
 • Monitorizare spion. Fara sa realizeze posesorul poate fi ascultat oricand de pe telefonul tau mobil. Poti asculta ce preda profesorul la ore sau cum isi petrece bona timpul cu cel mic.
 • Buton SOS. Oricand are nevoie de ajutor cel mic poate actiona butonul dedicat SOS care va forma imediat numarul setat de urgenta, va marca pozitia pe harta si va trimite o alerta pe telefon.
 • Comunicare in ambele sensuri. Puteti utiliza ceasul exact ca pe un telefon pus pe speaker. Cel mic poate apela doar numere din agenda adaugate de parinti deci nu are posibilitatea sa vorbeasca cu persoane neagreate de dumneavoastra.
 • Camera foto
 • Perimetru de siguranta. Pe harta din aplicatia mobila puteti seta o aria de acoperire a locului in care copilul dumneavoastra isi desfasoara activitatea, iar daca se intampla ca copilul dumneavoastra sa iasa din aceasta arie, veti primi alerta pe telefon.
 • Mesaje vocale si text. Parintele poate trimite din aplicatie scurte mesaje vocale si text. In acest fel poate comunica celui mic scurte informatii fara a fi nevoie de un apel telefonic.
 • Agenda cu 10 numere de telefon care pot suna si care pot fi apelate.
 • Istoric. Puteti vedea traseul complet realizat de copilul dumneavoastra.
 • Avertizare baterie descarcata. Atunci cand nivelul bateriei scade sub 20%, dispozitivul trimite o alarma de notificare in aplicatie, si un mesaj numerelor setate ca fiind de urgenta.
 • Pedometru. Veti putea contoriza numarul de pasi facut de micutul dumneavoastra zilnic.
 • Functia "nu deranja". Cu aceasta puteti seta intervale orare in care ceasul sa nu poata fi apelat astfel ca va puteti asigura ca cel mic nu va fi deranjat in timpul orelor.
 • Dezactivare de la distanta. Puteti dezactiva functiile ceasului de la distanta, in orice moment, prin intermediul aplicatiei.

Functioneaza in retelele Vodafone/Orange/Telekom/Digi

Compatibil Android si iOS 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wonlex KT12 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wonlex KT12 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.