Wired Productions Vostok Inc. NSW

98.41 lei
(1 magazin)
Descrierea Produsului: Iubești banii? Sunteți nou-numit CEO al Vostok Inc. În calitate de capitalist spațial și lacom, obiectivul dvs. final este să faceți cât mai mult posibil.Strângeți niște capitaluri inițiale prin dușmani, asteroizi și orice altceva care vă împiedică; apoi îmbrățișează-ți noua căutare pentru moolah în timp ce colonizezi, explorezi și exploatezi peste 40 de planete în 6 sisteme solare unice. Recoltea ...

Descriere


Wired Productions Vostok Inc. NSW

Descrierea Produsului:Iubești banii? Sunteți nou-numit CEO al Vostok Inc. În calitate de capitalist spațial și lacom, obiectivul dvs. final este să faceți cât mai mult posibil.Strângeți niște capitaluri inițiale prin dușmani, asteroizi și orice altceva care vă împiedică; apoi îmbrățișează-ți noua căutare pentru moolah în timp ce colonizezi, explorezi și exploatezi peste 40 de planete în 6 sisteme solare unice. Recoltează resurse planetare și executivi de salvare pentru a-ți multiplica marja de profit, în timp ce te distrezi fericit cu o serie întreagă de mini-jocuri retro captivante care te vor face să revii pentru mai mult.Luptă-ți drum prin fiecare sistem solar nou, doboară șefii malefici, bucură-te de o coloană sonoră personalizabilă de synth, apoi dă-te înapoi, relaxează-te și lasă-l pe moolah să se rostogolească, pentru a te face murdar, împuțit, bogat!

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wired Productions Vostok Inc. NSW de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wired Productions Vostok Inc. NSW sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.