Wired Productions Surf World Series

de la 106.70 lei
(2 magazine)
Detalii produs Surf World Series Ps4 Surf World Series PS4 este un joc de tip Sport lansat de Wired Productions la data de 10.11.2017 disponibil pentru PS4.Descriere: Creeativa propriul surfer si luati-va placa de surf pe valurile legendare din Surf World Series, in 5 dintre cele mai spectaculoase destinatii de surfing din lume, inclusiv Bell\'s Beach (Australia), Waimea Bay (Hawaii), Superjumbos (Portugalia), Cacimba do Padre (Brazilia) si Golful l ...

Descriere


Wired Productions Surf World Series

Detalii produs

Surf World Series Ps4 Surf World Series PS4 este un joc de tip Sport lansat de Wired Productions la data de 10.11.2017 disponibil pentru PS4.
Descriere:

Creeativa propriul surfer si luati-va placa de surf pe valurile legendare din Surf World Series, in 5 dintre cele mai spectaculoase destinatii de surfing din lume, inclusiv Bell\'s Beach (Australia), Waimea Bay (Hawaii), Superjumbos (Portugalia), Cacimba do Padre (Brazilia) si Golful lui Jeffrey (Africa de Sud). Bucurati-va de dupa-amiaza, de seara, de noapte si de variatiile meteo nefavorabile cu valuri diferite si estetica vizuala.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wired Productions Surf World Series de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wired Productions Surf World Series sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.