Wired Productions Grip Combat Racing Rollers Vs Airblades Ultimate Edition Nintendo Switch

de la 72.86 lei
(3 magazine)
Grip Combat Racing Rollers Vs Airblades Ultimate Edition Nintendo Switch Grip Combat Racing Rollers Vs Airblades Ultimate Edition Nintendo Switch este un produs lansat de Wired Productions la data de 05.11.2019 special pentru Nintendo Switch GRIP: Ultimate Edition este un premiu reincarcat cu un arcade de lupta reincarcat revine! Dispun de masini clasice puternic blindate care se lupta in cursele AirBlades mortale. Experimenteaza un tur intergalactic, care este chiar mai rap ...

Descriere


Wired Productions Grip Combat Racing Rollers Vs Airblades Ultimate Edition Nintendo Switch

Grip Combat Racing Rollers Vs Airblades Ultimate Edition Nintendo Switch
Grip Combat Racing Rollers Vs Airblades Ultimate Edition Nintendo Switch este un produs lansat de Wired Productions la data de 05.11.2019 special pentru Nintendo Switch

GRIP: Ultimate Edition este un premiu reincarcat cu un arcade de lupta reincarcat revine!
Dispun de masini clasice puternic blindate care se lupta in cursele AirBlades mortale. Experimenteaza un tur intergalactic, care este chiar mai rapid, mai devastator si mai plin de mai multe vehicule si circuite care va vor pune in dificultate.

In viitor, cursele mortale de lupta au lasat pamantul sa se extinda pe diverse planete exotice si ostile.
Vehiculele puternic blindate, denumite Rulouri, se lupta in cursele mortale, numite AirBlades, atingand viteze foarte mari fie de-a lungul sinelor cu drumuri rasucite, teren turbulent, coturi bolnave sau bucle alimentate cu adrenalina.
Eliminati concurenta pe masura ce descarcati armele topitoare de metale intr-unul din cele 42 de vehicule diferite si exploatati un mediu distructiv pentru a va asigura nu doar victoria, ci anihilarea completa a adversarilor.

Sa inceapa aventura!
Grip Combat Racing Rollers Vs Airblades Ultimate Edition Nintendo Switch

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wired Productions Grip Combat Racing Rollers Vs Airblades Ultimate Edition Nintendo Switch de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wired Productions Grip Combat Racing Rollers Vs Airblades Ultimate Edition Nintendo Switch sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.