Wilkinson Rezerve Intuituion Fab Blades, 3 buc.

Descriere produs: Epilatul tocmai a devenit mai usor. Aparatul de ras Intuition f.a.b. va permite sa va epilati miscandu-l atat inainte cat si inapoi, fara efort. Cu lamele sale bi-directionale unice - lamelele superioare rad in sus, iar lamelele inferioare rad in jos, va permite sa va epilati fara a ridica aparatul de ras de pe piele. Gelul sau care se activeaza in apa ofera o alunecare usoara ceea ce ajuta ca aparatul de ras sa fie miscat lin pe piele. Designul revolutionar va permit ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Wilkinson Rezerve Intuituion Fab Blades, 3 buc.

Descriere produs: Epilatul tocmai a devenit mai usor. Aparatul de ras Intuition f.a.b. va permite sa va epilati miscandu-l atat inainte cat si inapoi, fara efort. Cu lamele sale bi-directionale unice - lamelele superioare rad in sus, iar lamelele inferioare rad in jos, va permite sa va epilati fara a ridica aparatul de ras de pe piele. Gelul sau care se activeaza in apa ofera o alunecare usoara ceea ce ajuta ca aparatul de ras sa fie miscat lin pe piele. Designul revolutionar va permite sa va epilati inainte si inapoi, fara efort.Lame unice bi-directionale, ceea ce inseamna ca lamelele superioare rad in sus, lamelele inferioare rad in jos. Contine un gel care se activeaza in apa pentru o alunecare usoara si hidratare. *Tehnologie de protectie avansata a pielii, care regleaza pozitia pielii sub lame si ajuta la protejarea impotriva iritatiilor. Are un cap flexibil ce ofera confort si usurinta pentru utilizarea in toate zonele si un maner moale din cauciuc cu caneluri pentru control optim. Manerele Intuition f.a.b. sunt compatibile doar cu lamele Intuition f.a.b. Rezervele Intuition f.a.b se potrivesc manerelor Intuition f.a.b . si la majoritatea manerelor Venus *Cu exceptia manerelor Simply Venus si Venus Swirl. Acest produs nu este fabricat sau distribuit de compania Gillette LLC, proprietar al marcilor comerciale inregistrate Venus, Simply Venus si Venus Swirl.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Wilkinson Rezerve Intuituion Fab Blades, 3 buc. de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Wilkinson Rezerve Intuituion Fab Blades, 3 buc. sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.