Whirlpool W7 931A OX

2 873.00 lei
(1 magazin)
Descriere produs   Economisiți bani și aveți grijă de mediu Cea mai mare clasa energetica pentru frigidere este A+++ si asta caracterizeaza acest device. Acest model de frigider va fi cu siguranta mai ieftin pentru a opera decât modele similare cu clase de energie mai mici, astfel încât să va economisi pe facturile de energie electrică. Frigiderul este unul dintre acele dispozitive care este foarte intens utilizat, astfel încât cu c&a ...

Descriere


Whirlpool W7 931A OX

Descriere produs
 
Economisiți bani și aveți grijă de mediu

Cea mai mare clasa energetica pentru frigidere este A+++ si asta caracterizeaza acest device. Acest model de frigider va fi cu siguranta mai ieftin pentru a opera decât modele similare cu clase de energie mai mici, astfel încât să va economisi pe facturile de energie electrică. Frigiderul este unul dintre acele dispozitive care este foarte intens utilizat, astfel încât cu cât cererea sa de energie este mai mică, cu atât mai bine pentru portofel.

 
 
Thay frigider fără a scoate totul

Datorită sistemului automat de decongelare a frigiderului, îngheț și gheață nu se adună pe pereți. Sistemul special programat îl face ușor de utilizat în frigider și evită dezleagarea manuală consumatoare de timp și neplăți. Acest lucru evită, de asemenea, situațiile în care produsele scoase în timpul dezghețării se descompun.

 
 
Nu mai greoaie gheață și îngheț în întregul frigider

Frigiderul este echipat cu un sistem No Frost dovedit, care vă permite să reduceți depunerea de îngheț și gheață pe pereții dispozitivului. Ca urmare, nu trebuie să dezghețați frigiderul des sau să îndepărtați în alt mod înghețul acumulat. Sistemul No Frost îmbunătățește, de asemenea, eficiența energetică a dispozitivului, deoarece depunerile de gheață și gheață afectează negativ consumul de energie al frigiderului.

 
 
Climate arctice în bucătăria dvs.

Frigiderul este dotat cu un congelator practic și funcțional. Clasa sa de congelare este de până la patru stele, astfel încât să puteți obține o temperatură de congelare de până la -24°C. Produsele congelate în acest fel pot fi depozitate chiar mai mult de un an. Clasa de congelare, prin urmare, are o influență cheie asupra comoditatea de a folosi congelator în frigider. Cu cât sunt mai mari, cu atât posibilitățile sunt mai mari.

 
Lasă-ți frigiderul să scape singur de gheață.

Uitați de necesitatea de a dezgheța manual congelatorul. Acest dispozitiv utilizează un sistem automat de decongelare a congelatorului, astfel încât dispozitivul să nu acumuleze gheață și îngheț, iar alimentele congelate individuale să nu rămână împreună. Sistemul automat de decongelare facilitează foarte mult întreținerea și utilizarea frigiderului și îl face mult mai eficient datorită lipsei de gheață acumulată în congelator.

TEHNOLOGIE 6. Sens

Tehnologie care restabilește rapid temperatura potrivită.
Tehnologie 6. THE SENSE monitorizează în mod constant condițiile în care sunt depozitate alimentele și detectează schimbările de temperatură din motive externe (de exemplu, deschiderea ușii). Restabilește rapid temperatura potrivită în ambele camere ale mașinii, ceea ce garantează cele mai bune condiții de depozitare pentru alimentele dumneavoastră. În plus, această tehnologie inovatoare previne formarea fumului de îngheț pe produsele depozitate în congelator.

 

FRESH BOX+ SERTAR

Fructele și legumele rămân proaspete timp de până la 15 zile *.
Sertarul cu glisor special de control al umidității vă permite să depozitați fructe și legume proaspete timp de până la 15 zile *.
* Bazat pe pierderea în greutate și calitatea vizuală a fructelor și legumelor populare. Test intern.

 

TOTAL NOFROST

Gata cu dezghețul. Nu e gheață în congelator.

 
RĂCIRE RAPIDĂ

Răcire rapidă. Temperatura din interiorul frigiderului scade imediat când puneți produse noi în el. Senzorii integrați reglează automat temperaturile de răcire pentru un consum redus de energie și prospețime de lungă durată.

 
ALARMĂ DE CREȘTERE A TEMPERATURII

Proiectat pentru liniștea ta sufletească.
Alarma vă avertizează atunci când temperatura din frigider crește, ajutându-vă să preveniți deteriorarea alimentelor.

 

SISTEM ELECTRONIC DE CONTROL

Acest frigider-congelator Whirlpool dispune de un sistem electronic de control care asigura mentinerea constanta a parametrilor corecti, a seesa excelenta in functionarea device-ului si controlul temperaturii.

 
SEPARATOARE PE UȘĂ

Spațiu adaptat nevoilor dumneavoastră.
Designul inovator al frigiderului Whirlpool oferă spațiul și flexibilitatea necesare pentru depozitarea convenabilă și ușoară a alimentelor și băuturilor.

 

RAFT RETRACTABIL

Acces facil la mâncare.
Raft retractabil de până la 12 cm, care permite accesul ușor chiar și la produsele plasate pe spate.

 

CAPACITATE 340-380 L

Atâta spațiu ai nevoie.
Frigiderul este conceput pentru a vă oferi spațiu pentru depozitarea convenabilă a alimentelor și băuturilor.

 

COȘ DE STICLĂ

Depozitare sigură.
Datorită suportului său special, frigiderul Whirlpool este locul ideal pentru depozitarea sticlelor.

 

TAVĂ DE ACCES FACIL

Acces rapid la cele mai utilizate produse.
Este o tavă specială care alunecă pentru a vă facilita accesul la cele mai utilizate produse depozitate în congelator.

 

NOFROST

Fără dezgheț.
Tehnologia NoFrost reduce umezeala din congelator și previne acumularea de gheață.

 

ACOPERIRE ANTI-DEGET

Ușor de curățat.
Acoperirea anti-deget face ca aceste urme, ar fi praful și zgârieturile, să fie îndepărtate cu ușurință. Curățenia este mai ușoară ca niciodată.

 

COMPRESOR INVERTOR

Tehnologie 6. Sense - compresor invertor.
Optimizează consumul de energie electrică și reduce fluctuațiile de temperatură, ducând la îmbunătățirea întreținerii alimentelor.

 

ECONOMISIREA ENERGIEI

Super-rapid restabili temperatura.
Tehnologia inovatoare EnergySaving oferă o restabilire foarte rapidă a temperaturii pentru consum redus de energie și prospețime de lungă durată.

 

MODUL DE VACANȚĂ

Sărbători fără griji.
Modul de vacanță vă permite să setați frigider-congelator în modul de așteptare în timp ce sunteți în vacanță.

 

CLASA ENERGETICĂ A+++

Eficiență energetică excepțională.
Datorită clasei energetice A+++, acest dispozitiv Whirlpool nu este doar foarte eficient, ci și extrem de eficient din punct de vedere energetic.

 

UȘI față-verso

Pentru confortul tău.
Congelatorul Whirlpool are o ușă față-verso care poate fi deschisă din dreapta sau din stânga – totul pentru confortul dumneavoastră.

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Whirlpool W7 931A OX de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Whirlpool W7 931A OX sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.