Whirlpool TDLRH 7220 SS PLN

1 534.00 lei
(1 magazin)
Descriere produs   Masina de spalat mare Masinile de spalat de dimensiuni mari vor fi utilizate in gospodariile mai mari. O caracteristica a dispozitivelor este adancimea de peste 50 cm si o capacitate de tambur relativ mare. Datorita acestui fapt, puteti spala multe haine simultan. Cand decideti sa cumparati un astfel de model, alegeti o economie ridicata, un confort de utilizare peste medie si functionalitate la cel mai inalt nivel. Multi clienti pretentiosi decid ...

Descriere


Whirlpool TDLRH 7220 SS PLN

Descriere produs

 
Masina de spalat mare

Masinile de spalat de dimensiuni mari vor fi utilizate in gospodariile mai mari. O caracteristica a dispozitivelor este adancimea de peste 50 cm si o capacitate de tambur relativ mare. Datorita acestui fapt, puteti spala multe haine simultan. Cand decideti sa cumparati un astfel de model, alegeti o economie ridicata, un confort de utilizare peste medie si functionalitate la cel mai inalt nivel. Multi clienti pretentiosi decid asupra acestei solutii.

 
 
Produs ecologic. Consumul de energie la nivelul clasei E.

Conform , clasa energetica E celor mai recente reglementari include produse in principal din clasa curenta A ++ si produse individuale din clasa vecina A +. In noul sistem, produsele din aceasta clasa vor fi la niveluri optime de consum si performanta energetica. Produsele din acest grup vor indeplini asteptarile utilizatorilor pretentiosi care cauta echipamente care nu vor creste semnificativ facturile de energie electrica. Mai multe detalii despre noul sistem de clasa energetica pot fi gasite la linkurile 1 - etichete noi, 2 - categorii de produse, 3 - modificari aduse de noile etichete.

 
 
Previzualizarea progresului spalarii

O masina de spalat echipata cu un afisaj electronic este o propunere ideala pentru clientii care apreciaza in mod deosebit confortul de utilizare. Informatiile despre conditiile actuale de functionare ale dispozitivului sau ale programului selectat vor fi intotdeauna la indemana. Atat textul, cat si toate simbolurile sunt prezentate clar si lizibil. Datorita acestui fapt, chiar si un utilizator incepator se poate descurca perfect cu echipamentul. Alegeti confort si solutii dovedite.

 
 
Perfect pentru o gospodarie mica

Capacitatea de incarcare determina cantitatea maxima de rufe pentru o singura incarcare. Acest parametru merge mana in mana cu economia. Inainte de a achizitiona un dispozitiv, ar trebui sa luati in considerare cat de des va fi utilizat. Datorita acestui fapt, putem ajunge cu usurinta la echipamente adaptate nevoilor personale. O masina de spalat in care putem pune 7 kg de haine este o propunere ideala pentru familiile mai mici. La modelele moderne, o functie speciala cantareste rufele si, pe aceasta baza, ia cantitatea optima de apa si detergent.

 
 
Filare eficienta

Viteza de centrifugare este un parametru care determina numarul maxim de rotatii ale tamburului in timp ce dispozitivul functioneaza. Pentru a asigura rezultatele scontate, merita sa ajungem la o solutie universala. O masina de spalat care garanteaza poate fi o propunere excelenta 1200 de rotatii pe minut . Astfel de echipamente vor fi utilizate chiar si cu murdarie grea si tesaturi greu de curatat. Alegeti un model care a fost apreciat pe scara larga de clientii pretentiosi.

 
 
Automatizarea greutatii

Aceasta functie avansata determina greutatea hainelor asezate in tambur pentru a optimiza costurile de functionare pe baza acestui lucru. Dispozitivul determina timpul de lucru si, de asemenea, ia cantitatea adecvata de apa si detergent. Astfel de echipamente vor fi perfecte pentru cei mai pretentiosi clienti care cauta mereu solutii moderne si economice. Alegeti un model de inalta clasa si bucurati-va de acces la multe tehnologii.

 
 
Control electronic

O masina de spalat echipata cu un programator electronic va permite setarea precisa a parametrilor de functionare. Utilizatorul poate selecta cu usurinta optiunile si programele preferate. Este o propunere excelenta pentru cei mai exigenti clienti care apreciaza in mod deosebit confortul ridicat si accesul la tehnologiile moderne. Alegeti un model avansat cu control electronic si bucurati-va de functionalitati la un nivel superior.

 

Caracteristicile unei masini de spalat independente:

  • culoare alba
  • Tambur spatios cu o capacitate de 7 kg.
  • Dispozitivul nostru ingust este solutia perfecta pentru spatii mici. Centrifugare rapida si eficienta la 1200 de rotatii pe minut.
  • Tehnologia unica a 6-a SENSE ajusteaza dinamic setarile la fiecare spalare pentru a asigura cea mai buna ingrijire pentru tesaturi.

Tehnologia 6th Sense
Descoperiti protectia perfecta. Senzorii inteligenti 6th Sense ajusteaza setarile la dimensiunea si tipul de sarcina, ceea ce economiseste pana la 50% * de energie, apa si timp. (* Comparatie intre sarcina maxima si sarcina de 1 kg pe o masina de spalat cu functia a 6-a SENSE in programul Cotton 60 °.)

FreshCare
Rufe proaspete si uscate. Functia FreshCare va ajuta sa va mentineti hainele proaspete prin rotirea usoara la sfarsitul programului, mentinandu-va hainele proaspete, uscate si gata de purtat.

Culori 15 °
Temperatura scazuta, protectie perfecta. Functia Colors 15 ° ofera tesaturilor protectia pe care o merita si garanteaza rezultate de spalare perfecte pentru toate hainele colorate.

1200 rpm
Viteza exceptionala. Tamburul se roteste cu 1.200 rotatii pe minut.

Capacitate 7 kg
Tambur de rufe de 7 kg pentru rufe.

Deschiderea usoara a usii
Incarcare si descarcare fara efort. Miscarea usoara a usii masinii de spalat usureaza ca oricand incarcarea si descarcarea rufelor.

Convoca
Descarcare fara efort. Datorita functiei Drum Up, care pozitioneaza automat tamburul in mod corespunzator, puteti descarca cu usurinta masina de spalat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Whirlpool TDLRH 7220 SS PLN de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Whirlpool TDLRH 7220 SS PLN sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.