Whirlpool TDLR5030LPLN

1 219.00 lei
(1 magazin)
  Masina de spalat completa Masinile de spalat de dimensiuni mari vor fi utilizate in gospodariile mai mari. O caracteristica a dispozitivelor este adancimea care depaseste 50 cm si capacitatea relativ mare a tamburului. Datorita acestui fapt, puteti spala multe haine simultan. Cand decideti sa cumparati un astfel de model, alegeti o economie ridicata, un confort de utilizare peste medie si functionalitate la cel mai inalt nivel. Multi clienti pretentiosi decid asupra ac ...

Descriere


Whirlpool TDLR5030LPLN

 
Masina de spalat completa

Masinile de spalat de dimensiuni mari vor fi utilizate in gospodariile mai mari. O caracteristica a dispozitivelor este adancimea care depaseste 50 cm si capacitatea relativ mare a tamburului. Datorita acestui fapt, puteti spala multe haine simultan. Cand decideti sa cumparati un astfel de model, alegeti o economie ridicata, un confort de utilizare peste medie si functionalitate la cel mai inalt nivel. Multi clienti pretentiosi decid asupra acestei solutii.

 
 
Cu grija pentru mediu

Clasa energetica este unul dintre criteriile cheie de luat in considerare la cumpararea unei masini de spalat. Dispozitivele cu rating A ++ sunt foarte populare in randul clientilor care cauta solutii functionale si economice. Echipamentul ieftin de utilizat va fi utilizat in special in gospodariile mai mari, unde spalarea unei cantitati mari de haine este o activitate de rutina.

 
 
Previzualizarea progresului spalarii

O masina de spalat echipata cu un afisaj electronic este o propunere ideala pentru clientii care apreciaza in mod deosebit confortul de utilizare. Informatiile despre conditiile actuale de functionare ale dispozitivului sau ale programului selectat vor fi intotdeauna la indemana. Atat textul, cat si toate simbolurile sunt prezentate clar si lizibil. Datorita acestui fapt, chiar si un utilizator incepator va face fata perfect functionarii echipamentului. Alegeti confort si solutii dovedite.

 
 
Filare eficienta

Viteza de centrifugare determina numarul maxim de rotatii ale tamburului in timp ce masina functioneaza. Acest parametru este un criteriu de achizitie foarte important. Masinile de spalat care garanteaza 1000 de rotatii pe minut sunt foarte apreciate de clienti. Aceste modele universale vor fi utilizate pentru spalarea diferitelor tesaturi si a hainelor puternic murdare. Cu siguranta merita sa alegeti echipamente de inalta clasa care sa ofere un confort de utilizare peste medie si care sa fie perfect acasa.

 
 
Pornire inteligenta a masinii de spalat

Aceasta functie va permite sa definiti ora la care masina de spalat va incepe sa functioneze. Multi producatori de renume garanteaza posibilitatea de a intarzia pornirea dispozitivului pana la 24 de ore. Datorita acestui fapt, putem programa spalarea pentru timpul absentei, pentru a scoate hainele din tambur dupa intoarcere. Este o propunere excelenta pentru clientii exigenti care apreciaza in mod deosebit confortul de utilizare peste medie si solutiile tehnice moderne.

 
Automatizarea greutatii

Aceasta functie avansata determina greutatea hainelor asezate in tambur pentru a optimiza costurile de functionare pe baza acestui lucru. Dispozitivul determina timpul de lucru si ia si cantitatea adecvata de apa si detergent. Astfel de echipamente vor fi perfecte pentru cei mai pretentiosi clienti, care cauta mereu solutii moderne si economice. Alegeti un model de inalta clasa si bucurati-va de acces la multe tehnologii.

 
 
O multime de optiuni de spalare

Numarul de programe disponibile afecteaza semnificativ confortul de utilizare. Masina de spalat, care ofera 15 setari diferite , va indeplini cu siguranta asteptarile celor mai pretentiosi clienti, care cauta mereu solutii moderne. O lista bogata si variata de programe va va permite sa profitati nu numai de functiile de baza, ci si de multe tehnologii care au fost introduse pe piata de producatori renumiti.

 
 
Control electronic

O masina de spalat echipata cu un programator electronic va permite setarea precisa a parametrilor de functionare. Utilizatorul poate selecta cu usurinta optiunile si programele preferate. Este o propunere excelenta pentru cei mai pretentiosi clienti care apreciaza in mod deosebit confortul ridicat si accesul la tehnologiile moderne. Alegeti un model avansat cu control electronic si bucurati-va de functionalitati la un nivel excelent.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Whirlpool TDLR5030LPLN de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Whirlpool TDLR5030LPLN sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.